Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

damaxy

pete ja som sa naučila pozerat na veci vztahy z oboch strán,z mojej aj z akože protihráča.Je to osožné a aj trochu zábavné,hodnotit veci ako keby ty si bol tým druhým.Potom viac toho pochopíš a lepšie rozhodneš.No možno to chce aj viac skúseností nevravím,že viac rokov.

zaja

pete,ja som to myslela tak,ze prejdes cez rozum tej sile,ktora vytvara v tvojom zivote beznadejne situacie-bud ty milujes a ona nie,alebo naopak.

pete

No vidíš zaja, to je dobrý nápad maskovať sa. To určite. Nič také nemám na rozume. Možno sa neotvorím, ale to neznamen, že sa budem maskovať. Proste som aký som a keď ma tak niekto neberie je to jeho chyba. Len keby som bol ešte o tomto úplne presvedčený, tak by som bol spokojný.

zaja

ty sa mas,to je vyhoda.nedaj nic aj vtedy,ked budes chciet dat.zahraj divadlo a vsetko dostanes prave od tej,ktoru budes skrite milovat!budes zalaskovany!a potom ju us nepusti.

zaja

ach,boze,tie depky!tie sklamania a tuzby-nesplnene,samozrejme.
co budeme robit?
nezabudni:
Púšť robí krásnou to, že niekde ukrýva studňu.
(Exupery)
aj ked este nevieme kde.