Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
sak pacila sa mi,ale som trochu viac iny.som hladal v casopise,ze koho si mala na mysli.ale sa pacim mojke aj jej kamoskam.
snubenicka sa ma dobre???Pozdrav svokrovcov!!!
matelko sa nam nejako rozbehol,ze???
ja sa len tesim
pocmulame,pocmulame...s i y si nerob starosti,aj ja sa mylim!
Ti chalani su pracovnici od mojej kamosky slovenky,su fajn...
ale ja chcem SLOVAKA!!!!!NIjaku inu sortuuu
ja sa bojim ze sa polamem!Korculovat viem,ale raz som sa skoro zabila..Narazila si obe ruky...Uz sa bojim na korcule aj pozriet!
Ale lyzovanie musi byt super!A takeho silvestra stravit v tatrach????hmmmm!!
to musi byt super!!!Asi sa pozbierame cela parta!
miksinecka,ja ze bompary sak neviem ake i je na konci.cukriky som myslel,ze pocmulame spolu.a ti kamoskovia to dobri su chlapici?vidis,aj mozno ten pravy bude medzi nimi.
idem,idem ale az od 13...som zvedava ako si ma predstavujes???
TA moja predstava sa ti pacila???
miksinka,ta matelko lyzuje jedna radost celu zimu.aj spava s lyzami na nohach,ta nauci bez debaty.aj mma chce a ja len tak laicky radsej s nim nechodim.cela rodina lyzuju.
frajo teraz tebe!Pracovne som nastartovana...Ale uz keby bolo po!Pride mi dnes kamosko z prahy este s nejakym kamosom,tak budeme mat slowakeiparty!
Rozdavala som Campari-tycinky,take co idu do koktailov...potom si ludia chodili pre tie napoje...Bolo to celkom fajn,len skoda ze som tam bola sama...Frajo chybal mi partak,prides???
miksinka a ty nie si v praci?ci ta to prestalo bavit?ja som tu na minuty dve ale matelko ten nas asi iba informuje a nekomunikuje si myslim.asi ich ty korejci pretazuju.miksinka som si ta peknu vymyslel.aj to ti napisem ked bude prsat.moji svokrovci nie su taky najhorsi,ale jedno proti nim mam,ze ublizovali mojke.nechtiac asi ako ste napisali.som sa ucil varit ale ryza sa mi polepila aj prihorela zdola.
matelko,tak ty mas zaujimavu pracu!Ako vysita pre chalana!Bavi ta to???Asi hej,ze?Mna by tiez bavila,ale nerozumiem sa az tak do aut!Ale soferku by som robila!NApr aj taxikarku!
Do tatier sa zberam aj ja!Vlastne som chcela ist k moru,ale potom som videla kdesi nase nadherne hory a rozmyslela som si to!Ale neviem lyzovat:(((nepojdem sa polamat!Ibaze by ste mi niokto poskytli kurz!