Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

frájo

sa na mna nehnevas??som myslel ze uz mi nenapises tu.sa mi s tebou najlepsie pismenkuje.ale si nemysli,ze som taky tatar,sak viem aj vazne a pravopisne pisat.ale muzi su radi ked sa o nich staraju zienky.a ked sa oni o zienky.tak sa ti pekne licka dvihaju?tak to musis byt pekna mysiska.si natri takym kremikom tvaricku a nebude sa lesknut a potom chytro odfot.by ta dajaky zakaznik mohol.aj taku rovnosatu mas oblecenu?

miksinka

uz prave tu bol isiel cosi vybavovat a ked tu pride tak mu poviem!ale ja dnes musim kupit suciastky!takze teraz to zalezi odo mna!

miksinka

nebud smutny,to velmi dobre chapem:)
a mas pravdu,ty mas svoju babenku a jej by sa to asi nepacilo!
tak poslem len matelkovi!a my dvaja sa uvidime na tvojej svadbe alebo vystavbe domu alebo na lyzovacke!ok?

frájo

matelko ma rad mysky.on je z dediny,si zvykol uz.tvojeho kamosa by si mala trochu zvozit za ten PC.vecer by si napisala.

miksinka

matelko je taky hanblivucky...
prave som spozorovala,ze oci sa nemenia ale skor lica ako keby sa mi hore dvihli a vyzeram ako skrecok!
moj ex mi casto hovoril,ze vyzeram ako myska!takze budem asi nejaky mysaci ksichtik:)))
ma matelko rad mysicky???

frájo

no ja nemam fotku,nemam casu sa fotit.ale stavbu mam pofotenu ako postupne sa dviha.a mam trochu take vycitky,ci mozem sa s tebou takto viacej spoznavat ked si zlata a moja je tiez zlata.som taky neisty no to je moja chyba.ta neviem ako mail ale matelko by mi ukazal.si smutna z toho?

miksinka

s tym usmevom si ta viem predstavit,lebo moja sesterka ked sa smeje tak jej tiez ocicka nevidim!a ako sa smejem ja?vies ze som to nesledovala!
pockaj pozriem sa