Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

misha

ani, bolo to v piatok- nie minulý.. Zjedla som viac, než som mala v pláne,dala som si preháňadlá...a potom sa to spustilo...začala som potajomky zvracať, aby som nepribrala:-(.. Celý týždeň som bola na preháňadlách...nenávidím jedlo:-(

pete

Misha, maminke by si mala povedať, že ok nie si. Mala by vedieť, že s tebou niečo nie je v poriadku, aby ťa nenútila do vecí, ktoré nechceš robiť. A aby ti mohla aj pomôcť. Misha, si z malého či veľkého mesta?

anita

mishi, to všetko je o psychike. Preto si myslím, že potrebuješ dobrú psychologičku. Ktorá vie, ako bojovať, a hlavne pomôcť tým, ktorí bojujú. Mishi, a čo to spôsobilo, že sa to zrazu zmenilo? Čo to bolo?

misha

pete, nemôžem si dať lieky na spanie, matka si myslí, že som ok!:-(
ani,
nechodím von, nemám kde takú kamarátku nájsť:-(

pete

Mishi, tak jej to vysvetli a spi ak sa ti to žiada. Buď teraz sama pre seba na prvom mieste a nemusíš sa riadiť podľa iných

misha

ani, zlepšovalo sa to, a veľmi sa to zlepšovalo. U psychologičky sme sa smiali, v jedení sa mi darilo, pribrala som 3kg, teraz si váhu udržujem ZVRACANÍM!:-( To je ten problém! Leze mi to na nervy! Končím s jedlom, naozaj s ním končím!:-((((
A tú absoleventskú prax budem mať od štvrtka, v pondelok idem podpísať zmluvu..