Ahojte. Neviem či je to problém ale milujem tvrdý sex. Doslova tvrdý. Škrtenie, facky, ťahanie za vlasy, strašne tvrdý anál. Nikdy ho nemám dosť. Minule sme s partnerom mali sex 6 hodín a ja by som kľudne vládala aj ďalej. To bolo v noci a ďalší večer zas asi 2 hodiny, čo som potom musela odísť preč, ale stále som mala neskutočnú chuť na sex. Myslíte si že je to problém? neuspokojuje ma normálny sex. Potrebujem ho strašne tvrdý. Priateľovi to tiež vyhovuje, ale myslím si že je to trochu zvrátené. Aký máte na to názor?
Milujem tvrdý sex
Mal som skúsenosti. Nebolo to s mojou ženou alebo dokonca s dievčaťom, ale s modelkou stripprofiles.com. Páčilo sa mi to? Áno, ale toto nie je ten druh sexu, ktorý je skvelý na pravidelnej báze a niekedy je ideálny na zmenu. Ale uvedomil som si, že pred análnym sexom sa treba naozaj pripraviť, na rozdiel od toho klasického, na ktorý sme všetci zvyknutí
Mal som skúsenosti. Nebolo to s mojou ženou alebo dokonca s dievčaťom, ale s modelkou stripprofiles.com. Páčilo sa mi to? Áno, ale toto nie je ten druh sexu, ktorý je skvelý na pravidelnej báze a niekedy je ideálny na zmenu. Ale uvedomil som si, že pred análnym sexom sa treba naozaj pripraviť, na rozdiel od toho klasického, na ktorý sme všetci zvyknutí
Sex zoznamka - hespac.com za tie 2 mesiace som si pisal s hromadou bab a stretol sa asi s 5 alebo 6. nehovorim ze to boli vsetko top modelky, jedna bola co sa vzhladu tyka dost velke sklamanie. ostatne v pohode.
tak si k tomu kup niečo na tvrdšie hranie zo superlove a uvidiš, aka budeš spokojna
bud si najdeš niekoho na tvrdý sex, alebo si zo superlove kupiš BDSM
kup si zo superlove BDSM sadu a možete sexovat ako o život
kup si zo superlove bdsm sadu,s viečky a možeš si to uživat
každy sex ma niečo do seba a je pekny.