Partner bude mat volny byt a v nedelu idem k nemu domov a budem tam asi styri dni. Problem je, ze mam trochu s problem, ked budem musiet na velku. Pravdepodobne budeme spolu stale, cize nie je nadej, ze by niekam odbehol a tak. Ja viem, ze je to riadna konina, ale proste nebudem moct pred nim ist, ale zase cely den, aby ma bolelo brucho nie je bohvieco a ani to nie je zdrave. Co mam robit? nemali ste aj vy taky problem? je mi to fakt blbe :/
Problem ist pred partnerom na velku potrebu
ja chodim dva roky s priatelom
vacsinou byvame spolu unho, a ked viem že ide na velku potrebu idem za ním, skryjem sa, a ked viem ze uz to ide, tak mu zacnem prednasat reklamu o cistiacich prostriedkoch o spreji.
robíme si z toho srandu
Ja vždy keď som na veľkej a je nejaká možnosť, že by ma niekto mohol počuť, natrhám tam toaletný papier a zamknem sa. S najväčšou pravdepodobnosťou tak ani nebude vedieť čo si tam robila.
Ked sa nehanbis jest, nemala by si sa hanbit ani srat.
by ma este zaujimalo, co spravis ked dostanes sracku. lebo aj to sa stava
alebo mu povedz ze potrebujes srat a ze tvoje hovno strasne smrdi, ze traja tvoji predchadzajuci partneri na to scipli, tak mu radis ist na dve hodiny k susedom. ze zatial sa ty vyseries aj vyvetras.
treba natrhat toaletak hodit do misy a pak nebude pocut clupnut hovno :D
Kludne mu povedz, ze ti treba ist srat. On to hadam pochopi.
Magy, no to je teda bomba!
no ked sa tu rozprudila taka "vonava" diskusia, tak prispejem niecim inspirujucim ;)