Problem ist pred partnerom na velku potrebu

Príspevok v téme: Problem ist pred partnerom na velku potrebu
nemenovane

Partner bude mat volny byt a v nedelu idem k nemu domov a budem tam asi styri dni. Problem je, ze mam trochu s problem, ked budem musiet na velku. Pravdepodobne budeme spolu stale, cize nie je nadej, ze by niekam odbehol a tak. Ja viem, ze je to riadna konina, ale proste nebudem moct pred nim ist, ale zase cely den, aby ma bolelo brucho nie je bohvieco a ani to nie je zdrave. Co mam robit? nemali ste aj vy taky problem? je mi to fakt blbe :/

semester

no baby ale sak uz fakt neblbnite. tak si z toho spravte srandu, ja sa napr. celkom dobre bavim pri tom ked je u mna priatelka tak si este pri tom aj obcas zastonem a trocha to vysperkujem nejakym tym vtipkom a snazim sa aby to bolo co najhlucnejsie. a ked to mam stastne za sebou tak zarevem AMEN! aby jej bolo jasne co sa asi stalo.

ariame

ahoj, ja sa pridam k nemenovanej...

aj ja by som s tym mala problem...(hoci teraz nikoho nemam, tak to neriesim)...ale ked som v rovnakej situacii, tak sa hambim ist na toaletu...este aj ked som napr. u kamosky, tak mi je to trocha neprrijemne...

a raz davno, ked sme boli s mojim byvalim von, a cakali obaja na toaletu, a on ma pustil prvu, tak som sa ani nevycikala, ked som vedela ze stoji za dverami...lebo som sa hambila ze to bude pocut...tak som o 2 minuty vysla vonku....a o 10 minutneskor sme hladali inu toaletu, lebo mi hrozne trebalo...sa na tom smial ked som mu to potom povedala:)

flegma

mne to pripomenulo jeden vtip:
Na diskotéke sa jednému chlapíkovi zapáči dievča. Riadna kosť. Tak sa odhodlá ísť za ňou a chce sa jej prihovoriť, ale v tom dievča odíde na WC. Chlapík celý nažhavený čaká pred WC a rozmýšľa, čo jej povie. Vtom dievča vyjde a chlapík celý bez seba vypustí:
- "Čau, srala si?"