Partner bude mat volny byt a v nedelu idem k nemu domov a budem tam asi styri dni. Problem je, ze mam trochu s problem, ked budem musiet na velku. Pravdepodobne budeme spolu stale, cize nie je nadej, ze by niekam odbehol a tak. Ja viem, ze je to riadna konina, ale proste nebudem moct pred nim ist, ale zase cely den, aby ma bolelo brucho nie je bohvieco a ani to nie je zdrave. Co mam robit? nemali ste aj vy taky problem? je mi to fakt blbe :/
Problem ist pred partnerom na velku potrebu
Cize on ta najprv posexuje?:D A vtedy sa nehanbis, to chapem, ale ked si prdnes, tak sa hanbis. Medzi hovienkom a prirodzenim uz nie je velky rozdiel, co sa demonstrovania tyka:D
nemenovane, tak ved nechod pred nim, nie? neverim ze zachod alebo kupelna nema dvere, tak mileho vystrcis von a dvere zatvoris. tiez to tak robim. funguje to.
:)
no fajn, ze mi nevzalo nick :))
no povedzte...ale inak na latrine neclupe :D ale zase ten smrad tam po tolkých ludoch a dnoch, to ako za trest a tí co to cistia asi karma
Nech si všetci kúpia TOI TOI a nebude počuť nič :-)
A taktiež to zbytočné mrhanie toaleťákom, len aby to nečlupkalo...
deniky, toto by som uz vobec nedokazala, len tak pustit pitnu vodu, aby nebolo pocut, ze kakam. Ked si predstavim aka je voda vzacna a niekde ju maju len na pridel alebo po nu chodia kilometre... A ze pitnej vody je stale menej a predpoklada sa, ze v buducnosti budu vojny prave o nu, myslim, ze takito ludia su dost nezodpovedni. ):(((
Joj, aka som rada, ze nie som sama. Ja sa tiez strasne, ale strasne hanbim ist na velku pred partnerom, ked mam vztah. A takisto sa strasne hanbim jest pred partnerom. :( Ja jem pomaly, rada si jedlo vychutnavam a bojm sa, ze jemu to bude vadit, ak je naopak rychlozrut. Ale ist na malu a pit pred partnerom alebo si dat nieco sladke, mi nerobi problem. :)
shy - ani nie, ja poznam ludi, co sa tak vedia natrepat, ze sa cudujem, ze sa este porcelanove wc neroztrieskalo, ked tam potom zajdu
To by som som musela byť slon :D