Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Problem ist pred partnerom na velku potrebu

Príspevok v téme: Problem ist pred partnerom na velku potrebu
nemenovane

Partner bude mat volny byt a v nedelu idem k nemu domov a budem tam asi styri dni. Problem je, ze mam trochu s problem, ked budem musiet na velku. Pravdepodobne budeme spolu stale, cize nie je nadej, ze by niekam odbehol a tak. Ja viem, ze je to riadna konina, ale proste nebudem moct pred nim ist, ale zase cely den, aby ma bolelo brucho nie je bohvieco a ani to nie je zdrave. Co mam robit? nemali ste aj vy taky problem? je mi to fakt blbe :/

pan d.

Cize on ta najprv posexuje?:D A vtedy sa nehanbis, to chapem, ale ked si prdnes, tak sa hanbis. Medzi hovienkom a prirodzenim uz nie je velky rozdiel, co sa demonstrovania tyka:D

wreck

nemenovane, tak ved nechod pred nim, nie? neverim ze zachod alebo kupelna nema dvere, tak mileho vystrcis von a dvere zatvoris. tiez to tak robim. funguje to.

:)

ale ten smr

no povedzte...ale inak na latrine neclupe :D ale zase ten smrad tam po tolkých ludoch a dnoch, to ako za trest a tí co to cistia asi karma

milli11

deniky, toto by som uz vobec nedokazala, len tak pustit pitnu vodu, aby nebolo pocut, ze kakam. Ked si predstavim aka je voda vzacna a niekde ju maju len na pridel alebo po nu chodia kilometre... A ze pitnej vody je stale menej a predpoklada sa, ze v buducnosti budu vojny prave o nu, myslim, ze takito ludia su dost nezodpovedni. ):(((

milli11

Joj, aka som rada, ze nie som sama. Ja sa tiez strasne, ale strasne hanbim ist na velku pred partnerom, ked mam vztah. A takisto sa strasne hanbim jest pred partnerom. :( Ja jem pomaly, rada si jedlo vychutnavam a bojm sa, ze jemu to bude vadit, ak je naopak rychlozrut. Ale ist na malu a pit pred partnerom alebo si dat nieco sladke, mi nerobi problem. :)

Lulu2011

shy - ani nie, ja poznam ludi, co sa tak vedia natrepat, ze sa cudujem, ze sa este porcelanove wc neroztrieskalo, ked tam potom zajdu