Problem ist pred partnerom na velku potrebu

Príspevok v téme: Problem ist pred partnerom na velku potrebu
nemenovane

Partner bude mat volny byt a v nedelu idem k nemu domov a budem tam asi styri dni. Problem je, ze mam trochu s problem, ked budem musiet na velku. Pravdepodobne budeme spolu stale, cize nie je nadej, ze by niekam odbehol a tak. Ja viem, ze je to riadna konina, ale proste nebudem moct pred nim ist, ale zase cely den, aby ma bolelo brucho nie je bohvieco a ani to nie je zdrave. Co mam robit? nemali ste aj vy taky problem? je mi to fakt blbe :/

deniki

Lulu,

ja som myslela, že sa pred kamarátom nehanbíš jesť a piť..

Však jasné, že ti aj pred cudzími nepríjemné isť napr. na verejné záchody a dostať tam super sračku :)

slnecnica

Môj frajer asi tak na treťom rande mal také strašné kŕče, hanbil sa mi to povedať, tak držal a len čo sme sa rozlúčili, zastavil pri najbližšom kríčku:-) Teraz sa na tom už len smejeme, keď sa predbiehame pri ceste na záchod:-)

Lulu2011

deniki - nie, to by sa mi musel pacit cely svet :D mne je to neprijemne aj pred inymi, ale tak jasne, ze teraz pred muzom uz nie, len stale mam rada klud na wc, ked viem, ze mi nikto nestepuje pred dverami wc

deniki

lULU

VšAK HANBíš SA, KýM SA poriadne nespoznáte ne?

Aj môj ,už sa isto predo mnou hanbil...
Ale kamaráta , alebo takého človeka, o ktorého nemáš záujem, tak to sa nehanbíš
Hanbíš sa vtedy, ak sa ti niekto velmi páči..no nie?

Lulu2011

deniky - ja si pamatam, ze na prvých rande som sa tiez hanbila jest, som schudla aj par kil, lebo ani na navstevach som si nic nedala :D :D :D ked sa teraz nad sebou zamyslam omg! :)))

deniki

Magori, čítať vaše príspevky...:-) Fajne som sa nasmiala :-)))

nemenovane

Neviem ako dlho ste spolu, ale vedz, že zo začiatku má každý s týmto ohromný problém :-) Ja som pred priatelom (teraz už manželom) ja som sa hanbila jesť, piť- to ešte šlo...No a potom...cikanie...trvalo to, kým som sa prestala hanbiť. No ale časom, hlbším spoznávaním už to berieš normálne..Dnes sa predbiehame, kto ide ráno po cigaretke prvý na záchod :-)

Lulu2011

pad d. - :)))

ariame - hehe presne, to sa stalo aj mne, straaasne mi bolo treba curat, isli sme na wc do nejakej krcmy on cakal pred dverami a ja nic, som myslela, ze ma roztrhne, kym sme prisli k nemu domov a mohla som ist na wc a este predtým vymaknut, kým nikto nebol v blizkosti ani jeho rodicia ani on