Aby som sa mal kde vyrozpravat

lost

fakt, ked fico este raz vyhraje (viem ze je to gramaticky chybne slovo, ale umyselne),tak si jednu-dve hyeny zaobstaram a budem s tym chodit navolno..
nie je to pes, cize zakon neuklada voditko :D

lost

konecne ide jesen a zima, konecne mozem chodot povonku v kratasoch a kratkom rukave naboso v papuciach vo snehu :D
ludia pozeraju a radsej sa ani do reci nedaju :D
plus pudel vedla nohy bez akehokolvek voditka ...
(skoda ze nemam nejakeho dobermana a pri druhej nohe rottweiler)
myslim ze by ma ludia veeeelkym oblukom obchadzali :D
ale kukaj ake zlate je toto:
www.coolhunting.com
toto (hyena) bez nahubku a voditka, a este nieco k druhej nohe, mnamky, to by bol pohlad :D

pan d.

No vyssi ID mi nedaju. Lostik, nedal by si mi zopar inzeratov na anglicky hovoriacich strankach? Napis mi email, ja tvoj neviem. Poslem ti desat eur, ak s tym budes suhlasit? Ja anglicky viem, ale nechce sa mi davat inzeraty. It is complicated because of registration. Jeden som si aj tak dal.

lost

ja neviem anglicky ani prd :D len sa tvarim ze viem :D

k teme:
ze ty si zatuzil po vyssom ID ??? :D

chudak babka, takyto hardcore ignore :D

pan d.

Viete co sa mi stalo? Rano som sa zobudil cca. o stvrtej, isiel som do kuchyne a na stolicke sedel duch nejakej babky. Jebal som na to a isiel som dalej, aby som sa vymocil. Co na to poviete? Je to mozne? Alebo sa schizo zacalo prejavovat nejakym novym a zaujimavym sposobom? Pokial duchovia drzia hubu, tak mi nevadia, horsie by bolo keby som ich pocul.