ahoj,
mozete mi sem napisat vas obvod pasu a bokov...mne sa ten moj nezda a preto to chcem porovnat aj s inymi
dakujem
moj je 78 pas a 87 boky snazim sa o cvicenie cvikov na brucho tak dufam, ze vysledky budu coskoro :))
Aky mate obvod pasu a bokov?
No ked mam cas a aj chut, chodievam si zabehat. Hmm, hadam aj dnes sa pojdem kus prevetrat :D.
Postavu mam viac menej v genoch, sportu sa nevenujem prilis casto, na strednej som behavala sutazne, no teraz sportujem skor len rekreacne (obvykle nan ani nemam cas a ani chut). Ale zas mam len 19 rokov, takze sa uvidi, co sa zo mna vykluje za par rokov, sice mamina mala v mojom veku podobnu postavu a dnes po styridsiatke je tiez stihla.
Bella ja mam priblizne 162 cm...cize som dost mala...a ty nejak cvicis alebo to mas prirodzene taky stihli pas a boky?? :)
1582012 a aku mas vysku?
172 cm, obvod pasu 61 a obvod bokov 88
Ahojte, ja mam 64 a 82. Ked som mala 21, mala som 59 a 79:)
no brušáky treba vedieť robiť správne, žiadne ruky za hlavou ale buď pekne položené vedľa tela, alebo prekrížené na hrudi ako mrtvola :D a vydychovať keď sa dvíhaš, nadychovať keď ideš dole (dosť ľudí to toiž robí opačne)
a vydržala som to tak dlho s veľkým sebazaprením a motiváciou to je hlavné
a postupom času ak to nevzdáš tak si budeš aj ty pridávať na množstve a budeš sa tak potom diviť sama zo seba ako aj ja :)
teraz keď som už so sebou spokojná, tak chodím len behať tak 3-4x do týždňa a tie spomínané nožničky sa snažím robiť každý deň buď ráno alebo večer, alebo aj oboje podľa možností :D
snehuliatko jasne chapem :) to som zacala robit aj ja...lenze kazdy den to robit tak mam pocit ze pridem o chrbat :(...
takze to ti pomohlo na brusko a pas?
inak ja sa cudujem, ze vydrzim 16 brusakov a nie to este 300 no klobuk dolu!! a to ako sa ti podarilo vydrzat 8 mesiacov??? tak to je neskutocné!
no začala som klasicky brušákmi, spočiatku som spravila 15 a bola som KO :D postupne som si pridávala a robila som už po sto na tri krát čiže 300..to som robila minimálne zo 7-8mesiacov a teraz robím nožničky nohami a zistila som že je to oveľa vačšia záťaž na brucho ako brušáky a taktiež som si pridávala a teraz robím dokopy 300tých cik cak nohami po 50stiat..dúfam že je to celkom zrozumiteľné :DDD
1582012: boky mas uzucke, super :D a ten pas, no boze, tych par cm das! drzim ti palce