ahoj,
mozete mi sem napisat vas obvod pasu a bokov...mne sa ten moj nezda a preto to chcem porovnat aj s inymi
dakujem
moj je 78 pas a 87 boky snazim sa o cvicenie cvikov na brucho tak dufam, ze vysledky budu coskoro :))
Aky mate obvod pasu a bokov?
hej hej mam skor chlapcensky tip postavy a to hula hop je super napad si myslim :) mala by som zacat...inak baby fakt klobuk dole pred vami urcite chce byt kazda jedna taka a ta zavist to je vsadeee! a ty snehuliatko aké cviky na brucho si cvicila a kolko ti to trvalo?
ja som stravu moc nezmenila pretoze potom by som sa zas vratila k povodnej ale cvicim cviky na brucho + ked je pekne bicykel :)
Snehuliatko, napr. ja mam uplne utly typ postavy, mam uzsie boky, stihle nohy, to vsetko mi udiera do oci az teraz, ze aky typ postavy teda konstrukciu vlastne mam :D, mama mi cele roky hucala, ze som buchta a pod...no otras fakt a presne celkovo, baby, neprajnice jedny, cest vynimkam...ktore tymto srdecne zdravim.
Dalej som kolkokrat v minulosti pocula, ze mam vraj 'velke' prsia, uplny nonsens, mala som ich uplne normalne a teraz su dokonca 'mensie' (take akurat dvojky), proste zeny su otrasne. skoda reci. A teraz ich ide rozhodit, ked ma vidia. To priam vidis tu nenavist v ociach a agresiu v tone :DD
no nič idem si dať sprchu lebo som si bola zabehať a aj hygienu treba dodržiavať :D
práve som sa sem regla :)
Maoam pecka gratulujem ti a s tými neprajníčkami máš pravdu, napr sestrin priateľ ma pochválil ako som pekne schudla že mám super postavu, a od jednej ženy som s úplnou nechuťou počula že by som mla pribrať a o spolužiačkách v škole ani nevravím to je čistá závisť hlavne keď to počujem od takej ktorá má už nábeh na obezitu :D no ale musím povedať že u mňa bola tá motivácia najsilnejšia vďaka priateľovej bývalej :D lebo ona je štíhla a ja osm bola taká priemerná až by som povedala že keby som is nedávala pozor a nezačala s inou životosprávou tak by som o pár mesiacov možno bola už nadpriemerná :D
a s tým časom a vytrvalosťou totálne súhlasím chce to iba čas naozaj žiadne diety tipu chudnite do plaviek za desať dní :D
Snehuliatko, vies, mna vsetci odhovarali a reci typu: to nikdy nedas a pod., no sama cista motivacia od ludi, fakt veru (inak vylucne od zien...., muzi vsetci vraveli chod do toho, bude to super, ale zeny neprajnicky..no klasika) a tiez som neverila, ze to dam, bez diet, len som presla na zdravu stravu a pohyb. To bolo vsetko. Ale to najdolezitejsie bol cas, lebo to je uz rok aj nieco. Cize to chcelo vytrvalost a trpezlivost.
Snehuliatko: ano, uz celych 10 :D, ale ja som ich nabrala vtedy kvoli kortizonu a jednemu lieku + som sa potom este patricne vyjedla :D, je to uz uplne iny pocit ale este nie som celkom v cieli, ale to uz len doladujem posledne drobnosti :D, teraz mam miery 86-68-90,5, stehno 51, no a z pasu a bokov chcem dat este 2cm dole a bude to super! :DD
ale vies ako sa mi lahucko chodi a bicykluje? to sa neda porovnat
Ďakujem :D vieš aká som rada, môžme si obe zatlieskať veď ty si tiež zhodila skoro desať kg nie? :D
ale to je na tom najlepšie že sama by som to na seba nepovedala lebo som tiež najprv ako blbá skúšala hocijaké diéty a samozrejme som to mala po pár doch s5 aj s úrokami :D
snehuliatko, ale si ty krasne schudla, wow :-DD, pekneee
padron nie boky, ale pás
Maoam, akurát teraz som si pozrela príspevok v inej téme, kde som písala že mám boky 62, a teraz som zmerala tak to bolo 64 ale to meranie je vždy také kadejaké čiže cca 63 :DDD