ahoj,
mozete mi sem napisat vas obvod pasu a bokov...mne sa ten moj nezda a preto to chcem porovnat aj s inymi
dakujem
moj je 78 pas a 87 boky snazim sa o cvicenie cvikov na brucho tak dufam, ze vysledky budu coskoro :))
Aky mate obvod pasu a bokov?
nie, teraz 98-63-94.. a nevyskieraj sa mi :)
inaprezyvka a teraz mas 90-60-90? :-P
no hej, to som ja.. :)
inaprezyvka, to si ty, ktora schudla 30kg, ze? :-) tak pred tebou sa sklanam, to je vykon
tak ja som mala este nedavno miery 120-90-120 a mate pravdu, ze by som to sem vtedy nenapisala :D
tak tu pisu miery iba stihle :D myslim, ze tych plnsich je viac, len tu nenapisu, takze pohodaa
1582012: to je pravda, mam zensku postavu, ale mam dost maly zadok a stihle nohy, co je super :D, zato mam sirsi pas :-/, no ale s tym vela nenarobim, proste nie som typ hruska ci ako sa to spravne nazyva :D, ale tak som rada za to co mam a za sumernu postavu, nemam sa na co stazovat co sa tohto tyka
no pekne sa to cita ale ked sa porovnam so sebou nie je mi do smiechu...tak preto som asi aj zacala cvict ale aby som vydrzala 8 mesiacov fuuha...
maoam ty aspon nemas postavu ako chlapec (ja pritom nemam ani prsia takze tak) ach uz chcem vidiet nejaky vysledok :))
wooow baby, toto mi nerobte :DDD
ja mám výšku 169
pás 57
boky 84