ahoj,
mozete mi sem napisat vas obvod pasu a bokov...mne sa ten moj nezda a preto to chcem porovnat aj s inymi
dakujem
moj je 78 pas a 87 boky snazim sa o cvicenie cvikov na brucho tak dufam, ze vysledky budu coskoro :))
Aky mate obvod pasu a bokov?
nafuknute brucho byva pri neznasanlivosti niektorych potravin (napr. biela muka, strukoviny, mliecne produkty), pri narusenej crevnej flore, napr. po liecbe antibiotikami, pri premnozeni kvasiniek v crevach
skus aj probiotika a enzymy a odsleduj si, po akych potravinach alebo kombinaciach toto mavas
Ja som to raz vyskúšala, keď som mala nafúknuté brucho a pomohlo mi to :) ale možno to bola len náhoda ;)
a myslite si ze ta activia fakt pomaha?
mate ju niekto odskusanu? lebo reklamu ma dobru lenze ci aj ucinnost :D no jeden tyzden kazde rano, dufam, ze by som nevyzerala opät ako balon...
Šak activia, nee? ;)
inak baby...nepoznate nieco na nafuknute brucho prave som zistila, ze to vyzera ako v rannom stadiu tehotenstva :(
ahaa takze najuzsie miesto? tak potom 74 cm :))
67 pás a 85 boky
na najuzsom mieste, niektori maju pupok nizsie, ini vyssie, hladaj najuzsie miesto a tam pas odmeraj
jaja...ja som si pas merala mierne pod pupkom
a na nete bolo, ze sa moze merat aj v najvacsom bode tak som z toho zmätená
Moje miery su meter x meter x meter:D Valec:DDD A som spokojny a ani netvrdim, ze moje boky su siroke, jednoducho si vzdycky kupim vacsie saty:D