Manzel alebo milenec s kym ostat?

Príspevok v téme: Manzel alebo milenec s kym ostat?
zebra108

som 4 roky vydata,mame jedno diete,doteraz to bolo v poriadku ale par maseiacov dozadu som stretla ani neviem ako super cloveka,sla so s nim raz von a odvtedy sme spolu a teraz zacal na mna naliehat ze chce byt so mnou nech opustim manzela a rozmyslam ze ci to s manzelom nebol uz len stereotyp ci ho mam este vobec rada lebo keby som mala rada manzela tak by mi nechybal milenec.co mam robit?

daniela2

mať milenca alebo nie, je slobodné rozhodnutie toho ktorého jednotlivca.
Napr. Mám vzťah, žijem so svojím partnerom. Niekto sa mi páči. Je na mne, čo budem robiť, či to chcem rozvíjať, alebo nie. Je to o mojej povahe a charaktere. Do môjho rozhodnutia tam potom vstupujú rôzne činitele. Zvedavosť a otvorenosť všetkému novému. Vernosť. Spokojnosť s existujúcim vzťahom. Adrenalín. Potreba dobiť si ego. Pocit menejcennosti. Zranenie v existujúcom vzťahu. Túžba po pomste. Túžba po sebarealizácii.

jarmila1

Moj nazor je ze clovek ktory ma milenca ten nieje stastny vo vztahu. Nieco ti chyba v tom tvojom vztahu a preto sa snazis vyhladavat niekoho ineho. Myslim si ked uz clovek ma toho milenca tak ten svoj vztah by mal ukoncit naco klamat manzelovi, k nicomu by to neviedlo on by sa raz dozvedel pravdu a to by bolo este horsie.

Timotea

Nečítala som príspevky, ktoré autorke napísali ľudia, takže možno to, čo napíšem, tu už niekto spomenul.
Milá autorka (a ostatné ženy a muži), rýchlo sa spamätaj. Všetko je o stereotype. Nový partner, nová práca, dieťa, život ako taký. Každý a všetko ti raz zovšednie. A stará otrepaná fráza sa potom ukáže ako jedna obrovská pravda - keď to stratíš, zistíš, čo si mal.
Krútim len hlavou nad slovami, že stereotyp. pre pána po 4 rokoch... Ľudia žijú spolu aj 50 a zamilovanosť sa pomalyale isto mení na priateľstvo, je nádherné sledovať staršie páry, ako niekedy nevie jeden bez rduhého žiť, a nie je to len o akomsi prázdnom zvyku.
Niektorí sa asi majú príliš dobre, keď nevedia, čo so sebou.
Sa nevydávajte a nežente, trúbky a trúbkovia.

alex_alex

spolocnik.weebly.com LUXUSNÝ SPOLOČNÍK, GIGOLO, MILENEC, MLADÝ ZAJAČIK, PROFESIONÁLNY MUŽSKÝ ESKORT PRE SOLVENTNÉ ŽENY BRATISLAVA, masáž vagíny, kamarát s výhodami, sexualne služby, platený muž na sex. Som optimisticky naladený, vyšportovaný gentleman Alex z BA, 34 r, 189cm, 94kg. Nefajčím, zaujímam sa o zdravý životný štýl a pozitívne myslenie. Budem partner na strávenie večera u teba doma, na hoteli. Viac info: spolocnik.weebly.com

Alžbeta

odporúčam:
www.martinus.sk

držím päste, aby si sa rozhodla správne ;-)

myslím si, že nie je ľahké pracovať na 1 vzťahu, ale ak má byť kvalitný, je to nevyhnutné, neustála práca je slobodné rozhodnutie.
zaľúbenosť je len na začiatku vzťahu (jedno štádium), pominie, potom je potrebné pracovať ďalej a hľadať to pekné, alebo tvoriť si to pekné aj v budúcich štádiách vzťahu. verím, že len zaľúbenosť kvalitný vzťah nevytvorí, potom sú tam iné priority.

"čo oko nevidí, srdce nebolí"- tomu ja neverím, lebo ja sama som nemohla s tým v kľude žiť. vzťah bez úprimnosti nemá pre mňa zmysel.

arman

Neberte to ako odsudenie, ale je to hroza, kolko dospelych ludi sa stale pyta "co mam robit", jak keby neboli svojpravny, navyse, z takeho mini opisu, je uplne nemozne cokolvek relevantne radit. A teda, zakaldatel temy, ked z tych rad nieco dedukuje, tak je to tiez katastrofa, mal by byt dost svojpravny riesit svoj zivot sam, a ked uz tak, radit sa o takychto problemoch z psychologom alebo v poradni, kde sa chodi dlhsi cas, a situacia sa opise lepsie.

A dalsia strasna vec je, vobec si hladat milenca, podviest niekoho. Clovek by mal mat odvahy, a z nespokojneho vztahu odijst, nezavisle na tom, ci niekoho ma, a urcite toho druheho nepodvadzat. Nikdy nerob druhym to, co nechcem, aby robili mne.

ika211

Mala by si si uvedomit jednu vec. Vobec ta nejdem odcudzovat, lebo manzelstvo este nie je patent na vernost a zamilovat sa clovek moze aj keby bol stokrat v nejakom pravnom zvazku. ide len o to, ze to, co teraz citis je vlastne zamilovanost a taku si iste zazila aj so svojim manzelom na zaciatku vztahu. Postupne sa top vytraca a vztah nabera na stereotype, ale aj tento novy s novym milencom bude casom rovnako stereotypny, cize mas dve moznosti, bud sa naucis zit aj v stereotype a tu vasen si v spomienkach uchovas ake krasne obdobie z minulosti, alebo cely zivot budes zamilovana s inym partnerom a deti budu mat z toho hokej a same raz nebudu vediet vytvorit stabilny vztah,lebo im to takto neukazes...laska je ako droga, je to vedecky dokazane, ze sa pri tom vylucuju latke , ktore sa vylucuju aj pri uzivani drog a to navodzuje pocit stastia a blaha, ale kedze rodina ma aj iny ucel ako len sa milovat a zazivat vasen, mala by si to prehodnotit aspon do cias, kym ti syn dospeje.

Veronika_27

Tiež si myslím, že by si mala dať rodine šancu, ak ti vôbec manžel odpustí tvoju neveru! Mala si rátať, že vzťah nemusí zostať taký vrúcny ako na začiatku, alebo v prípade, že sa ti niečo nepáčilo, mala si si o tom v pokoji porozprávať s manželom. Komunikácia je vždy na mieste! A čo sa týka tvojho milenca, nemyslím si, že s ním máš dlhoročnú budúcnosť. Teiž môže prísť o 4 roky stereotyp a budeš plakať, že aká si bola hlúpa, že si jeho rečiam uverila :) Neber to v zlom. Dnes sa možno s milencom cítiš skvele, ale tak si sa cítila aj s manželom, ked si ho stretla. Dobre si to premysli.

agfdfjhg

myslim, ze mas ostat s vlastnou rodinou-t.j. so svojim dietatom a otcom tvojho dietata. neublizujes len manzelovi ale aj dietatu a mozno(neskor) zistis, ze si ublizila aj sama sebe :(
stereotyp a problemy po case pridu vzdy a s kazdym, chce to cas

doubledog

a to preco chces nicit svoje manzelstvo kvoli milencovi?
uzi si, ak to inak nejde, a potom, ked ta to prejde, tak budes rada, ze ti manzelstvo pokracuje.

ak ides na dovolenku, nepodpalis kvoli tomu byt.