Strach z rakoviny

Príspevok v téme: Strach z rakoviny
hviezda01

...stale je toho viac a viac,prave dnes pochovali jednu moju znamu,ktora podlahla tejto zakernej chorobe,dalsia pani,ktoru poznam ma tiez tu hnusobu rakovinu...viem,ze premyslanim nic nevyriesim,ale poslednu dobu je toho tak strasne vela,ze som z toho uplne nanic...bojim sa cim dalej,tym viac...ze nebudem pri tom,ako moje deti vyrastaju,ze to aj mna postretne...viem,ze si poviete,ze som paranoidna,asi aj naozaj som...ale zacala som mat z tejto hroznej choroby strasny strach...

Laurina22

Spytajte sa LLek.Ona tu uz o tom pisala a sama povedala vetu v tom zmysle,ze z praxe ma skusenosti,ze rakovina si nevybera.Bohuzial.Ci si sportovec,ci si vegetarian,ci si fajciar.

Ja si myslim,ze treba zit v sulade s prirodou,jest vela zeleniny,ovocia,hybat sa,mysliet pozitivne a uzivat si zivot.

Co sa ma stat sa stane

natusa42

laurina ..poznám ľudí ,čo nikdy o tom neorzmýšľali,ako o rakovine a tak,nebáli sa jej,a predsa ju majú,resp mali :( nie je to o tom,ale samozrjeme,že psychika robí veľa,asi najviac v tomto,no ako sa prinútiť myslieť pozitívnejšie ?

myslíte si vážne,že zdravou stravou ju človek nemôže dostať ?alebo len minimálne ?myslím,že genetika zapríčini velmi vela,aj do 10 %

Laurina22

Ahoj hviezda,asi si ma este pamatas:-)

Ja mam podobny problem,avsak snazim sa uz z neho dostat.Minule som si vypocula pribeh jednej zeny,ktora rakovinu mala,a ked po chemo skolabovala,dostala sa az do klinickej smrti.Hovorila,ze vtedy uvidela svetlo,Boha a pri nom pochopila preco rakovinu dostala:LEBO SA JEJ BALA.A sama povedala ze sa netreba bat.Nedopust to.Zi tak,akoby tvoj den bol poslednym.

Ako hovori Lost:Jedno je iste.Vsetci raz umrieme.Ci dnes,ci zajtra ci o 80 rokov.Preto si uzivaj tuto sialenost zvanu svet.

zuzulko

"Rakovina" nie je nič viac než posledný prejav extrémneho energetického vyčerpania bunkových systémov, prekyslenia a toxicity buniek telesných tekutín a tkanív. Za týchto podmienok a pri dysfunkcii imunitného systému by telo predčasne zomrelo. Preto na svoju ochranu múdro začne zhromažďovať vnútorné toxíny, obaľovať ich a oslabené bunky super-kyslých tkanív zapuzdruje pod nepriepustnou ochrannou vrstvou, aby zabránilo ich ďalšiemu šíreniu. S týmto dôvtipným riešením obdrží majiteľ tela zmluvu na dlhší život.
My však tomuto úplne prirodzenému život predlžujúcemu procesu hovoríme "choroba" a starostlivo uzavretému kontajneru s jedmi "tumory". V dôsledku dlhodobej prípravy médiami nás táto "choroba" hrozne vydesí a nenávidíme ju ako peklo. Keď budeme počuť túto diagnózu spanikárime a urýchlene sa ponáhľame k "expertom" aby sme ich do toho nechali , pichať, otravovať to a páliť alebo vyrezať "tumor" s tým následkom, že sa koncentrované jedovaté usadeniny okamžite uvoľnia do krvného riečišťa, čo telo kvituje urýchlenou tvorbou nových "tumorov" - "metastáz".
Telo vytvorí "tumor" preto, aby potlačilo a upratalo jedy, ktoré nemôže inak vylúčiť a predĺžilo si život na tak dlho, ako len je možné, poskytujúc svojmu majiteľovi dostatok času k eliminácii internej toxicity. Ak je táto toxicita úspešne potlačená, telo postupne bezpečne odstráni všetky "nádory" a navráti sa mu zdravie. V opačnom prípade, ak interná toxicita nie je odstránená, bude telo zrýchľovať čistenie a stále rýchlejšie produkovať "nádory" aby vlastníkovi poskytlo poslednú šancu k záchrane. "Experti" ale tejto poslednej šanci hovoria "metastázovanie", proti ktorému "bojujú" agresívnymi život ubíjajúcimi chemikáliami, ktoré vysoko zvyšujú toxicitu v tele a ostro redukujú jeho samočistiacu schopnosť. Od tohto okamihu je osud majiteľa tela definitívne určený a umiera - nie na "rakovinu" alebo "tumor", ale na extrémne jedovaté liečebné postupy, intenzívne emočné zrútenie, zúfalstvo a stres.
Ani na okamih sa rakoviny nebojte, neprechovávajte k nej nenávisť a nebojujte s ňou! Musíte ju z celého srdca MILOVAŤ, vľúdne k nej hovoriť, a čo možno najskôr začať s detoxikáciou,
zmenou životosprávy, regeneráciou buniek. Jedzte len prírodnú potravu, pite živú vodu s prameňov prírody , milujte svetlo, pohyb a hlavne -nezabudnite sa smiať.
Možnosti regenerácie nájdete na www.bielapyramida.sk

lost

"veľa sa smiať a myslieť pozitívne"

tak to sa mozem zacat smiat a povedat HOP !!! :D

hahaha, to by som mohol fakt robit nieco take, ze si odkupim Vasu rakovinu :D tj. vyliecim sa za Vas :D

alebo "zhodim Vase kila" .. ak by to tak islo, ak by to tak islooo :D

clovek zomrie tak ci tak, vysledok je isty... pointa je, ako ten cas ktory ma prezije.. moze v strachu a moze si uzivat kazdy den..

co je lepsie??

A) zit v strachu 70 rokov
B) zit v radosti 40 rokov

?

Pepo02

Podľa mnohých odborníkov samotná rakovina nie je choroba. Je to len prejav slabej imunity a veľmi zlého metabolizmu. Moderná medicína však vyreže nádor, tak ale odstráni len vonkajší prejav-následok, no príčina rakoviny sa tak vôbec neodstráni! Ja mám tiež strach, dokonca som bol istý čas na tom veľmi-veľmi zle psychicky, lebo som sa bál, že ju mám. Ale už je to dobré, snažím sa jesť zdravo, veľa sa smiať a myslieť pozitívne. :-) A keď mám ešte niekedy strach a prepadnú ma myšlienky "čo ak?", predstavím si, že mám v sebe malých žralokov a tí požierajú všetko zlé, čo by mohlo rakovinu spustiť. :-) Alebo si predstavím, že ma vypĺňa žiarivé svetlo v dúhových farbách a rozpúšťa všetko zlé v mojom tele. Hlavne treba jesť zásaditú stravu, lebo rakovina potrebuje kyslé prostredie. A keď jej ho nevytvoríte, môže sa aj na hlavu postaviť, ale skrátka nemá šancu...:-) Držte sa, sme v tom spolu.

RNG

Sattistika v USA hovori, ze pravdepodobnost na umretie z autonehody je 1.5%, z rakoviny 26% a z poraziek a infarktov vyse 50%. Na infekcne choroby zomiera okolo 8%, tretia najcastejsia pricina smrti su nasledky chemickych liekov. Takze tu to mas v skratke v USA, na Slovensku je to dnes velmi podobne, az na autonehody, ktore su v Europe vyssie, lebo su tam zle cesty a ludia prilis agresivni ako vodici.

zewa

Nie je toho viac. Len máme viac informacii. A je viac ľudí. Ja to beriem ako prirodzenú selekciu matky prírody. A voľakedy človek prosto zomrel. A neriesilo sa to ďalej. Je to kruté. Dnes sa nám zdá celý svet krutý.

lost

neboj a rob maximum pre prevenciu :)

na nete je milion veci, co som nasiel, netusim ci funguju :D ale aspon to naladi cloveka do pozitivnejsej sfery...