Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Strach z rakoviny

Príspevok v téme: Strach z rakoviny
hviezda01

...stale je toho viac a viac,prave dnes pochovali jednu moju znamu,ktora podlahla tejto zakernej chorobe,dalsia pani,ktoru poznam ma tiez tu hnusobu rakovinu...viem,ze premyslanim nic nevyriesim,ale poslednu dobu je toho tak strasne vela,ze som z toho uplne nanic...bojim sa cim dalej,tym viac...ze nebudem pri tom,ako moje deti vyrastaju,ze to aj mna postretne...viem,ze si poviete,ze som paranoidna,asi aj naozaj som...ale zacala som mat z tejto hroznej choroby strasny strach...

m,mlk

Je o tom kopec literatúry. Aj na internete. Stačí trošku pohľadať.
V skratke - žiť pre dnešok. Nestresovať sa, nebáť sa, nekritizovať svet, nevidieť svet ako zlé miesto, na ktorom choroby kosia bezdôvodne ľudí napríklad :)
Nerobím si žarty. Ale to sa nedá tak, že si človek povie: "oddnes sa na všetkých len usmievam". Človek to musí tak naozaj cítiť. Musí to vychádzať zvnútra. Tento pocit a prístup k životu sa dá docieliť najrôznejšími cestami, či už joga, meditácia...
Povedala som to veľmi zjednodušene.

zuzulko

celostná medecina je žialbohu v plienkach a mnoho ľudí ani nevie čo to je. zdravý životný štýl je dobrá vec ale začiať sa ním riadiť ked je zle to nestačí.ˇžijeme v dobe ked na nás útočí stres z každej strany a to nielen na úrovni psychiky, nebezpečným stresom pre naše bunkové systémy je vyžarovanie umelo vyrobených látok ale aj prírodných napodobenín vyrobených chemicky napr VitC, mineraly a podobné veci o ktorých si nahovárame že ich užívanie patrí k zdravému životnému štýlu. opak je pravdou, majú opačnú energetickú špirálu ako naše bunky a preto sa pre ne stávajú stresom nie podporou.už len obyčajné bývanie - domy s rovnou strechou, postavené hocikde v priestore zo silnou geopatogénnou zonou
na miestach močiarov, starých bojísk a podobne. to sú veci o ktorých sa vie pramálo ale tiež majú svoje pôsobenie a dlhodobého hladiska sú príčinou mnohých problémov. je vela ludí ktorí sa tomu len vysmejú ale čo sa lekár v škole neučil to neuznáva a prírodné zákony fungujú či my veríme alebo nie a človek je tvor nepoučitelný a neochotný prijať veci o ktorých sa málo hovorí a zvlášť v spojitosti zo zdravím.

m,mlk

Laurina,
poznámka k tej tvojej známej: Posadnutosť zdravým životným štýlom sama o sebe je zlá. A už som písala, prečo sa choroba ľuďom vracia.
A áno, stále si stojím za svojím názorom.
Samozrejme, že väčšina ľudí robí niečo vo svojom živote zle a nesprávne. Mnohí z nich o tom vedia a snažia sa zmeniť. Počúvajú svoje vnútro. Mnohí z nich o tom nevedia a sami by na to ani neprišli. Tak musí prísť radikálnejšie riešenie a príde chroba. Tá sa snaží upozorniť na to, na čo človek nevie prísť sám.
Odchodom na samotu zdravšia a šťastnejšia nebudeš. Iba zmenou prístupu k životu sa docieli zdravší a šťastnejší život.

anonym66

Tak stáť sa môže čokolvek.Možeš zomrieť pri autonehode,može ta prejsť auto,može ta niekto napadnuť na ulici a zabiť,možeš sa zabiť pri práci,šmyknuť sa z rebríka a pod.Tých možnosti je nespočetne vela a vela ludi taká smrť postihla.Ja som mal trochu paranoju práve z toho.Musiš na to prestať myslieť.

Laurina22

Vlastne po tom,co tu citam,po mojich nadavkach,obcasnej arogancii,falosnosti,prepitych nociach,prebdenych nociach,strese,zotrvavani v praci do 20,00,prelietavosti,uceniu sa do 4,00 rana zdochnem pomerne rychlo

Laurina22

Ale co mam robit?Mam odist na samotu zit?Bez stresu?Bez vyparov?Zit v sulade s prirodou?To sa neda.Neda sa tak existovat.Dalsia vec-prijimat vela zeleniny ano.Ale.Aka je ta zelenina,ktoru kupujeme v obchodoch?To sa da nazvat zeleninou?Su ludia,co sa snazia,ale jednoducho sa neda byt 100%