...stale je toho viac a viac,prave dnes pochovali jednu moju znamu,ktora podlahla tejto zakernej chorobe,dalsia pani,ktoru poznam ma tiez tu hnusobu rakovinu...viem,ze premyslanim nic nevyriesim,ale poslednu dobu je toho tak strasne vela,ze som z toho uplne nanic...bojim sa cim dalej,tym viac...ze nebudem pri tom,ako moje deti vyrastaju,ze to aj mna postretne...viem,ze si poviete,ze som paranoidna,asi aj naozaj som...ale zacala som mat z tejto hroznej choroby strasny strach...
Strach z rakoviny
Mmlk vies,zelam ti,aby si nikdy nezazila utrpenie v ociach priatela,ktory ti po 10 hodinovej operacii povie,ze mu koli tumoru museli odobrat oblicku,mocovod,maternicu,1/2 hrubeho creva,ze musi mat dozivotne vyvod,vycievkovanie a hrozi mu amputacia nohy,nakolko tumor tlacil na cievu a hrozi odumretie tkaniva.
Lebo ja by som sa hanbila mojej priatelke povedat po tychto slovach:Vies,to trpis za svoj minuly zivot.Mala si sa viac tesit zo svojho zivota...
To je vsetko co k tomu dodam.
Vivat minule zivoty.Dufam,ze v buducom zivote budem kamen.Budem len zvetravat a budem mat svaty pokoj.
m,mlk
zacinas sem pliest nabozenstvo...myslim ze ti dosli argumenty
To je jedna vec - preco maju zdravi ludia chore deti...
a dalsia vec...ako to male dieta moze ovplyvnit ????...predpokladam ze nijako
takze rakovina si nevybera...
Laurina, odpovedala si si sama na otázku o tých deťoch :)
Predpokladám, že neveríš na iné životy okrem tohto tu jedného, ktorý prežívame práve teraz.
A teda už vieš, čo tým chcem povedať. Teda nepykajú deti za chyby rodičov, ale za svoje vlastné.. Ale to je zle povedané - že pykajú za svoje chyby. Učia sa. Vyvíjajú sa. Žnú následky svojich činov.
nevinné deti si prinášajú na svet energetické oslabenie od rodičov a na ic rast a vývoj potrebujú bunky viac energie ako jej dostávajú. ak bunka pre svoj rozpad nemá dosť energie, rozpada sa nespravne a reakciu autoimunity je tvorba tumoru.
Laurina,
ja viem, že množstvu ľudí nedôjde, kde robia chybu, ani keď ochorejú. Ale s tým už nikto nič nenarobí, lebo na to každý musí prísť SÁM.
Sú ale ľudia, ktorých tá choroba naozaj zmení. Zmenia sa od základu. A viac neochorejú.
Každého čas príde, keď pochopí... ale či už to bude v tomto živote a v tomto tele, to závisí na nás samých. Ja chápem, že ľudia sú na tom aj fyzicky, aj psychicky, aj duchovne na veľmi rôznych úrovniach. A chápem, že niektorým moje názory pripadajú hlúpe, smiešne, možno niekomu bez diskusie nesprávne. Ale ja to chápem a tolerujem, lebo viem, že všetci ľudia potrebujú svoj čas, svoju cestu a všetci sme na inom stupienku vývoja. Na tom svojom.
m,mlk
som zvedavy co napises na tie deti...