Chcem na mesiac prestat uplne jest kolko by som mohla schudnut ? lebo takto to uz dalej nejde stale sa len prezieram a nutne potrebujem schudnut ved ked zomrem nic sa nedeje aj tak ma to tu nebavi. Takze je mi jedno co sa so mnou stane. A este jedna otazka ako potlacit hlad aby som nebola hladna ?
Nechcem jest
treba vyhladat odbornu pomoc
Ahoj, eminemka
Po prvé: prepáč mi moju slovenčinu, nebývam na Slovensku..
Ja ta úplne chápem lebo som to aj ja zažívala. Je to uplna blbosť ze nemôžeš schudnúť 15kg za mesiac alebo ze skolabujes keď nebudeš jesť. Ja som nikdy nebola tučná (mala som cca 59kg pri výške 170cm) a aj tak som dosť dobre schudla (lebo sa hovorí ze len obézny ľudia môžu schudnúť veľa za krátky čas). Ja som cely mesiac nejedla a každý deň som pila 3l vody a 2 šálky kávy. Čiernu kávu (bez cukru a mlieka) môžeš piť vo veľkom množstve (čo ti totiž neodporučujem lebo veľa kofeínu neni dobre) a raz denne si môžeš dopriať tekutinu (na pr.: džús, kakao, kávu s mliekom a cukrom..) - ale môže mat max 200 kalórii! Viem ze to žne drastické ale ja som schudla 15kg a teraz jedávam uz 4 mesiace normálne a pribrala som iba 4.5 kg
Dúfam ze som ti pomohla :)
ahoj,kolko mas kg a vysku?
eminemka
Skus nejest 2 az 3 mesiace. Najlepsie styri. Urcite schudnes. Treba pit vela vody s vitaminmi a mineralmi. A potom, na konci 4 mesiaca, ked sa postavis na vahu, nech ti niekto tresne poriadne po kotrbe, aby ti to v nej zacalo po tych rokoch aspon na minimalne obratky pracovat.. Ale zrejme bude musiet poriadne.. A ked ti to tam zacne srotovat, tak sa spytaj odbornikov, alebo niekoho, co nieco dokazal.
caute baby,tak ja som schudla za mesiac 4 kg len tym, ze som jedla kolko som chcela, ale iba zeleninu a nic ine,bol to taky ocistny mesiac. a to ani nie som tucna, iba priemerna, cize tie kila nie su skreslene. po tyzdni som nemala chut na sladke, pripadne ak som aj mala, tak som doma nic nemala okrem nejakeho ovocia. a ked mam doma ladovy salat, rajciny a olivovy olej napriklad, tak zjem co ma + ked si najdem clanok na nete o tom co to vsetko obsahuje a ake je to prospesne, tak sa mi to celkom dobre jedlo aj. no skúste, v mojom pripade to bolo efektivne. ten mesiac prejde rychlo. povedzte si napr. ze mesiac vydrzim, a potom zjem cokolvek, no a potom sa v skutocnosti postavite na vahu a nebude mat chut na nejake hluposti, ked uz ste mesiac vydrzali, co tak spravit to v auguste? :) uz od tejto chvile a 1.septembra budete sledovat vysledky. dokonca aj brucho mam riadne ploche bez cvicenia, ale vravim, tucna som nebola, a vzhladom na to su 4 kg dost.
Eminemka--presne viem ako sa cítiš a čo tu píšeš, mám presne taký istý problém, tiež som už rozmýšľala nad tým že prestanem na určitý čas jesť aby som schudla aspoň 10 kg a potom začala zdravo jesť. Ľudia, ktorí tu kritizujú asi nevedia aké to je keď sa vám niekto vysmieva, že ste tučný. Poznám to od detstva a mám toho plné zuby. Ale nejesť je blbosť, sama si už určite dobre zistila, že proste jesť budeš a to čo schudneš z nejedenia a potom keď sa naješ si telo uloží a budeš furt na tom istom. Musíš začať od začiatku tou zdravou formou je to ťažké, dlhé no oplatí sa to. Ja teraz prísno dodržiavam zdravé stravovanie a za 4 dni som schudla 1,5 kg. Len sa snaž žiadne sladkosti chipsy a hovadiny a pôjde to! Pi veľa vody! A neboj sa, budeme krásne štíhle a zdravé! A koľko potrebuješ schudnúť??? Ja mám 172 cm a 83 kg chcela by som schudnúť 20 kg, no do konca novembra by som chcela schudnúť 10kg. Dúfam, že sa mi to podarí.
Držím palce, hlavne sa nevzdávaj
Mam take chaoticke jedeie niekedy jem 5x denne potom sa prezerem a mam vsetko naspat a tak dookola uz som zufala..
Mozno este nechat vysetrit stitnu zlazu eminemka. A co teda jes cez den? Winki sa Ta nepytala len na veceru. Napis typicky jedalnicek celeho dna.
stravu som moc nemenila len na veceru som si davala len salat ale nepomaha to