Nechcem jest

Príspevok v téme: Nechcem jest
eminemka

Chcem na mesiac prestat uplne jest kolko by som mohla schudnut ? lebo takto to uz dalej nejde stale sa len prezieram a nutne potrebujem schudnut ved ked zomrem nic sa nedeje aj tak ma to tu nebavi. Takze je mi jedno co sa so mnou stane. A este jedna otazka ako potlacit hlad aby som nebola hladna ?

Blondula

pochopila by som este v zime,ze sa cloveku nechce cvicit,behat,chodit von !!! myslim si,ze si uplne leniva pohnut tucnou ritou a preto ta ina cctina nemohla napadnut,len prestat zrat !!! ... sorry,ale k takejto teme sa ani iny koment napisat nedal !!!

zewa

Prave vcera som citala zaujimavy clanok, kde sa hovorilo aj o tomto. Kup si nove Zdravie. Tam sa docitas. A chudnut rychlo sa neda. Zacni cvicit. Nemusis byt chuda, staci ked sa budes dobre citit. A so svojim postojom k zivotu by si tiez mohla nieco urobit (psycholog, psychiater). To by mohol byt zaciatok noveho zivota. A preco ta vlastne zivot nebavi?

Vanso

Smiešne.. Poľutovania hodné zároveň. Myslím, že tu radu nedostaneš. V tomto ťa nikto normálny nepodporí.

Teda dúfam!

Wanillka

Moja, takto sa z teba môže ľahko stať anorektička ...A vieš čo to obnáša?
stratíš menštruáciu, budú ti vypadávať vlasy, zuby sa ti budú kaziť, a začnú ti zlyhávať životne dôležité orgány... to chceš? a myslím, že to ešte nie je všetko... Takýmto správaním sa čoskoro dostaneš na psychiatriu ...