Nechcem jest

Príspevok v téme: Nechcem jest
eminemka

Chcem na mesiac prestat uplne jest kolko by som mohla schudnut ? lebo takto to uz dalej nejde stale sa len prezieram a nutne potrebujem schudnut ved ked zomrem nic sa nedeje aj tak ma to tu nebavi. Takze je mi jedno co sa so mnou stane. A este jedna otazka ako potlacit hlad aby som nebola hladna ?

Blondula

Lussy86... to je jedno kolko ma dotycna rokov !! ale dufam,ze aspon pod 15,lebo keby viac,tak ju urazim,ze nema rozumu ani za stipku maku :DDD ja by som ju hned ako mater zapriahla k nam do zahrady !!! :P
eminemka... je to tvoje rozhodnutie,rob si so zdravim co chces !!! len potom sa neplas ked sa vrati taky "JOJO" ze ani 10 orbitrekov ti nepomoze :DDD chudnutie u vela zien trva aj niekolko rokov a kedze k nemu treba postupovat trpezlivostou,vela zien konci raz tolko tucnych nez boli !!! lebo z toho hladu im prepne a zacnu vyzierat vsetko naokolo !!! ja som typ cloveka,ze ked obmedzim jedenie na 2 tyzdne,som schopna schudnut aj 5 kilov !!! to mam uz z chorob odvazene a sledovane :DDD ale nemozem ani za pana pribrat !!! ... ak mate v rodine plnsie zeny,rataj s tym,ze ak nebudes k chudnutiu pristupovat trpezlivo,dopadnes "tucnejsia" !!! ...tym som ta nechcela urazit,ale tvoja tema ma vytocila do nepricetna :DDD ... to bude tym meskanim menstruacie,takze poprosim klidek tu na fore :DDDD

PaSi

eminemka, len si naburas cele travenie s tym nejedenim. Tudy cesta nevede, devce :o) Len pekne papaj, zostav si zdravy jedalnicek, zacni cvicit a tie psycho stavy sa isto vytratia.

neklopzazvoň

Aj tak by si to mesiac nevydržala, lebo by si skončila v nemocnici. Ako jedlá žiadny luxus, ale tam by ťa určite ,,kŕmili" a dávali by ti aj injekcie a podobne. Takže strava 5x denne a polhodina pohybu je tak akurát. (Alebo aj hodina).

Lussy86

Eminemka, keď cvičíš tak potrebuješ jesť...lebo telo potrebuje hlavne bielkoviny! ach bože..... na čo tu začínaš s takou témou? len sa človek pozastaví ako niektorí ľudia rozmýšľajú....

Lussy86

Blondula, nerozčuľuj sa :D počítam, že toto dievča má tak 15 rokov a nevie čo od dobroty robiť.... majú prázdniny tie deti, nevie sadnúť na bicykel a ísť sa bicyklovať alebo korčuľovať... radšej bude sedieť doma, zavretá za pc a nebude jesť... blahoželám k rozhodnutiu...