Borelioza

Príspevok v téme: Borelioza
ivana12

Ahojte, mal uz z vas niekto boreliozu? Ako sa to u vas prejavovalo? A aka bola liecba?

Mne to teraz zistili aj ked som nemala kliesta... mozem to mat aj z niecoho ineho? Najprv som mala malicky fliacik na ramene a teraz to uz mam po celej ruke a mierne ma to svrbi.

Doktorka mi dala na 3 tyzdne antibiotika a mast.

Mam z toho dost strach kazdemu ktomu poviem ze mi to zistili je zhrozeny.
Je to naozaj az taka zavazna choroba?

Dakujem vsetkym za odpovede.

Dudova

Dobrý večer potrebujem radu a pomoc neviem čo mám robiť som zúfalá mám lymsku boreliozu po borelióze mi ľavá ruka ostala tenšia koza na chrbte ruky a mi presvitajú žily a mam tak mravčene aj pálenie no a borelióza mi zničila dve vrstvy podkožného tuku možno mi tam ešte ostalo dalo by sa zvetcit aspoň troška pravej ruke aby sa podobala prosím pomôžte mi ďakujem vám vopred za odpoveď

lkjhg

Chcem sa opytat ci nepoznate nejakeho dobreho doktora na vychodnom Slovensku ktory vam pomohol vyliecit boreliozu v III. stadiu dik

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

Slnko159

Ja som na boreliozu skusala aj antbiotika aj mms. Mala som pocit, ze mi to pomaha, ale po ukonceni liecby sa mi stav vzdy zhorsil, a dostala som sa este do ovela horsieho stavu ako som bola pred tym. Nakoniec som sa rozhodla pre alternativnu liecbu, ktora mi zatial najviac pomohla. Pomoc som vyhladala cez www.bionance.eu, tam mi poradili ako sa mam stravovat a tiez ze pricina je hlavne psychickeho povodu, tak pracujeme na odstraneni priciny a vysledky su naozaj vyborne. Odporucila by som taku terapiu aj zdravym.

nika82

liecim sa u Mudr. Durovskej rok a pol ATB, mozem ju len odporucit, treba to liecit systematicky a dlhodobo.
to co som sa predtym napocuvala blbosti od inych lekarov o tetanii a psychike nie je uz ani na smiech ale na plac. clovek plati poistenie a v konecnom dosledku si musi platit liecbu z vlastneho vrecka, lebo system neuznava chronicku boreliozu, iba akutnu.

hehe1

slovenski lekari nevedia boreliozu ani len diagnostikovat, nie este liecit, vysad antidepresiva, su to legalne drogy, vraj zo stresu je klasicka formulka tych nevzdelancov v bielom plasti, ked nieco nevedia, pouzivaju ju velmi casto, utekaj za mudr, durovskou do ba, ta ta da dokopy, lebo ak sa budes spoliehat na hentych, tak skoncis na psychiatrii, lebo to je to jedine, co vedia, drzim palce

migrena

zdravím Vás, toto všetko prežívam aj ja druhý mesiac. Najprv neurologia, diagnoza tetania, migrega. Bolesti hlavy každý den, vlastne nie den, ale prvých 45 dní každú noc. Vraj zo stresu. Potom po dvoch mesiacoch mi potvrdili boloriozu. žiadne priznaky po poštípani, teploty, krče, bolesti klbov som nemala, len bolesť hlavy, ktorá ma neskutočne vyčerpáva, som bez energie, samozrejme , že som dostala aj antidepresiva, bola som presvedčená že som zrela na psyhiatriu. cele dni som len doma, vylyhujem, nechce sa mi nič. unava, unava a v tych horučavach ani nehovorím. beriem atibiotika mám ich na 30 dni, nato probiotika. Samozrejme, že ked je bolosť hlavy ale fakt neznezitelna, na to antiobilotika a analgetika , tak žaludok to neunesenie a zracam, nehovorím o pečeni.hľadala som aj nejaku podpornu liečbu, ale nič som take nenašla. Tak beriam magnezium, ginko . Mám krásne leto a celá moja rodina.

Lion4545

Tana - okamzite s dcerkou naklusaj k dr. Durovskej do BA !!!!!
To nemusi byt borela ale encefalitida a neuroborela alebo koinfekciek tomu !!! Toto nieje sranda, tie bolesti za ocami a bolest hlavy, mne to zacalo takto isto a skoncil som s nasledkami !!!! Zanedbal som to a ako KOKOT som veril statnym dr ze je to psych povodu. Takze okamzize naklusaj s nou k Dur do BA !!!!!!!!!!!!!