Dobrý den, prosim o pomoc - dceru 12r. ustipol kliest 1.5.2017. Priznaky sa zacali prejavovať uz po 2 týždnoch a to silnými bolestami hlavy a najme za okom, vnutorný tras, potom neskôr asi po mesiaci náhle krče do vsetkých končatínách a to na niekolko minut, najdlhšie 35 min. alebo aj kratšie. Zo začiatku sa to stávalo aj 20x za den. Potom neskôr kratšie, nasledne 2tyždne bez, ale potom nanovo.Medzitým sme navštívili 5 neurologov - jeden povedal, ze je to tetania, další dystonia, potom ze je to psychického povodu atd. Po 8 týždnoch po ustipnuti vyšiel pozitívny test na boreliu, boli nasadene atb Doxy 10 dni 42x100mg, potom suprax 14 dní 200mg. Po dobratí kontrola o 2-3mesiace. Napriek dobratiu vsetkych atb problemy pretrvavaju a to krce a trpnutie končatin, zavrate a bolesti hlavy. Taktiez tras celeho tela cca raz za týžden, niekedy opakovane po par dnoch za sebou. Doktorka hovorí, ze to nie su priznaky boreliozy, ale psychika. Navstívíli sme psychiatra - ten, nam dal antidepresiva, ale stav sa nezlepsuje. Ja ako matka si stale myslim, ze je to priznak neuroboreliozy, no lekari nedaju na moj nazor a cakaju na dalsie vysledky krvi. Ja sa bojim, ze to uz bude neskoro. Citala som na internete, ze p. doktorka Ďurkovská alebo Albertová možu pomoct. Nechcem uz robit žiadne experimenty na dcere, kedze kazdy lekar tvrdí iné. Prosim kto môzete a viete pomoct, napiste. Dakujem