Ako by ste vylákali chlapa na stretnutie?

Príspevok v téme: Ako by ste vylákali chlapa na stretnutie?
DzanaFX

...ako vylákať muža na stretnutie, ak viem, že chce ísť, ale bojí sa, že si nepadneme do oka? (priznal sa mi) :-) Nechcem byť dotieravá, už sa mi skoro podarilo ho dostať von, ale stiahol sa tesne pred...:-) Tak ako ho vylákať tak, aby som ho do toho netlačila? Nechať tomu čas môžem, ale čo ak ho strach neprejde?

lost

Blondula, ja z teba nemozem :D 100 bodov :D to by sa malo zapisat do historie :D taketo vysvetlenie na kruhy v obili :D

DzanaFX

Milá milli, nechcem ho za kamaráta, chcem ho vylákať von, aby som vedela, či by to mohlo pokračovať, nakoľko z písania, je mi sympatický, ale nemôžem sa zaľúbiť cez písmenká, to robia 13ročné dievčatá, nie ja. To, že má milenku a je s ňou nespokojný, lebo to nikam nesmeruje (ale má ju rád), to ja neriešim, vôbec ma to totiž nezaujíma, ja ho nejdem zviesť, ani nič podobné.

Pre Tvoje ujasnenie - milenka je na to, aby si mohol chlap robiť, čo chce. Ak, ako hovoríš, by som ho nemohla volať von, musel by mať normálny prospešný vzťah, nie milenecký.

Ja som milenca síce nikdy nemala, ani nechcem mať, ale viem, že milenectvo je vzťah otvorený a každý partner ide kam chce a robí čo sa mu zachce.

Pre ujasnenie jeho vzťahu - na to odpovedať nebudem, nakoľko sama neviem, ako to medzi sebou majú, nestarám sa do toho. Jediné, čo viem, je, že majú milenecký pomer, v ktorom on je nespokojný, pretože nedostáva LÁSKU, ktorú hľadá inde a tu sa dostávam na koreň veci, lebo si možno myslel, že pri mne by ju našiel, preto by bol ochotný nechať svoju milenku.

Ďalej chcem obrániť jeho (a ver, či nie zaľúbená nie som, je to len zdravý pohľad na vec), to že chce on vycúvať zo vzťahu, v ktorom nie je celkom spokojný, na tom nie je nič zlé, skús sa trápiť vo vzťahu Ty, ale s tým, že sa budeš báť samoty. Tak uvidíš, čo taký človek prežíva. Nakoľko som to prežila i ja, viem ako to chodí. Rok som sa trápila vo vzťahu, lebo som najivne verila, že sa to niekam posunie. Ale neposunulo a na to musí prísť on sám.

Dúfam, že už tomu chápeš a nebudeš ho naďalej odsudzovať, ak aj áno, lepšie Ti to vysvetliť neviem, to, že som si protirečila je asi preto, že v tom mám sama chaos a preto som chcela radu.

Ale radu už nechcem, vyriešim si to sama.

Ďakujem veľmi pekne aspoň za tých, čo pochopili otázku.

Pekný deň.

milli11

Dzana, budem citovat tvoje vyroky:

...nno ono vidieť, že má o mňa záujem, ale asi fakt má strach..

on sa mi priznal, že chce ísť, ale sa bojí, že to nedopadne dobre, resp. že si nepadneme do okaa nechce sa sklamať...

No tak sa vždy ozýva, flirtuje, lichotí a pod.

...má milenku, ale povedal, že nie je takto spokojný, že to nikam nesmeruje,

On mi písal, že chce vzťah vážny, chce už budovať niečo, je úprimný, ja to vycítim..

tá jeho milenka s ním zametá, on si zvykol byť s ňou,

on je s ňou, lebo je s ňou už dosť dlho a zvykol si na ňu, bohvie, či nie je zamilovaný, ani sám nevie, ale dobre nehádajme sa tu, ja s ním komunikujem, viem ako to je...proste u nej nenašiel to, čo chcel a chcel by to nájsť u inej,

Zaľúbená isto nie som, na city si dávam pozor

že chce on vycúvať z niečoho, čo mu nevyhovuje a možno by aj chcel byť so mnou, iba má strach ukončiť niečo dlhodobé..

ja sa tam nepýtam na názor jeho vzťahu, ale na to, ako ho dostať von..

Dievca, ty si ma teraz riadne doplietla.
Ked si to ujasnim, on ma dlhodobu milenku, ktora s nim zameta, ale on sa boji odist to vztahu. Ty do neho nie si zalubena, ale chces ho zavolat von. On s tebou flirtuje, ale povie ti, ze sa nechce sklamat.

Ze co je na tom zle, zavolat ho von? A este, ked pises: "on by mozno aj chcel byt so mnou". Ako by sa tebe pacilo, kebyze mas frajera (milenca) a ina zena by ho volala von? S ktorou on flirtuje a mozno by aj chcel byt?

Akoze sorry, ale dost si si tu protirecila. Pripadne si mala hned napisat, ze ty nie si zalubena, ze s nim vlastne nechces vztah. Ze ho chces len ako kamarata.

Mas pravdu, uz tomu rozumiem coraz menej.

DzanaFX

milli musím chodiť von len s ľuďmi, do ktorých som bezhlavo zamilovaná? Myslím, že nie...Ty chodíš von len s takými ľuďmi??? Sa trošku ukľudni a nenavážaj sa do mňa, ja viem, ako to celé je a Ty vieš tretinu...Tak si prosím nemysli, že si zjedla múdrosť sveta, keď si melieš už od začiatku svoje a vôbec ma nepočúvaš. Ďakujem za rady, myslím, že táto debata bola ukončená.

Tiež som bola nespokojná vo vzťahu a trvalo mi ROK!!, kým som ho ukončila, neviem, ani koľko máš rokov, ani prečo takto reaguješ, ale ak si zažila rozchod, taký, kde si TY nechala jeho, tak by si to mala chápať, že po čase nie je také ľahké nechať niekoho. Je tam ten zvyk a podobne, na vrchu témy si prečítaj ešte raz moju otázku, ja sa tam nepýtam na názor jeho vzťahu, ale na to, ako ho dostať von...Už ma to tu nebaví celé, každý tu bude mlieť svoje a na p*d som založila debatu ohľadom úplne inej veci, tak si tu debatujte o somarine.

milli11

Pozri Dzana, napisem ti to rovno.

Ak chlap nechce byt vo vztahu, tak v nom Nebude!

Jedine ak by ostal kvoli vlastnym detom. A nebude sa vyhovarat, ze je to dlhodoby vztah, ze nevie, ci ju ma opustit a neviem co este. A naco ho volas na stretnutie, ak nie si do neho zalubena? Unika mi logika...

DzanaFX

arman ďakujem, už to tu neriešim, mňa samej sa dotklo, akého z neho urobili zlého človeka...Možno dievčence ste boli sklamané láskou, (aj ja) ale nemali by ste takto odsudzovať každého muža, ja som sa Vám snažila vysvetliť, o čo tu ide, že chce on vycúvať z niečoho, čo mu nevyhovuje a možno by aj chcel byť so mnou, iba má strach ukončiť niečo dlhodobé...Keďže si tu dievčence robia srandy a melú svoje, tak vlastne áno, vyriešim si tú situáciu radšej sama...

Avšak zamyslite sa nad jednou vecou - čo zlé je na tom, že sa človek nechce trápiť v "zlom" vzťahu?

Čítala som už stovky Vašich príspevkov dievčence a vždy ste zo zlého vzťahu radili každej vycúvať, ibaže asi pri chlapoch to už nevadí. Trošku sa zamyslite a prezrite si tu komenty, ktoré mi bohužiaľ vôbec nepomohli. Pekný večer a ďalej sa tu bavte a odsudzujte ľudí....

Dobrú noc.