...ako vylákať muža na stretnutie, ak viem, že chce ísť, ale bojí sa, že si nepadneme do oka? (priznal sa mi) :-) Nechcem byť dotieravá, už sa mi skoro podarilo ho dostať von, ale stiahol sa tesne pred...:-) Tak ako ho vylákať tak, aby som ho do toho netlačila? Nechať tomu čas môžem, ale čo ak ho strach neprejde?
Ako by ste vylákali chlapa na stretnutie?
Maoam ma pravdu.
:-D no tak to je trošku prehnané, ja ho neľutujem, iba som písala, čo mi hovoril, nie je zas nejaký bezcitný...Zaľúbená isto nie som, na city si dávam pozor a ešte sa mi nestalo, aby soms a zaľúbila cez internet, ja som len chcela vedieť, ako ho vylákať von, nechápem prečo furt musíme bočiť od témy a rozoberať hlúposti...No, nechcela som to čítať, ale ani netvrdím, že to takto nemôže byť...
mne to pride tak, ze ho lutujes, aky je chudacik utrapeny, milenka s nim zameta a on nevie, co ma robit a ako sa s nou rozist
si do neho zalubena, branis ho :-)
Dzana, zrejme citas to, co si nechcela pocut, podla tvojich reakcii.
DzanaFX: a ty mas zaujem o vztah s niekym, kto je este vo vztahu a sam nevie, co chce a co citi?
vsak to iste moze urobit tebe
Milli: taketo typy, co su s jednou vo vztahu (aj ked udajne iba mileneckom) a uz skusaju druhu s tym, ze by mali zaujem s tou druhou o vztah, stoja vies za co
keby to bola pravda a jeho priatelka ci milenka ci aku funkciu zastava, by mu skutocne nevyhovovala a bola by taka otrasna, tak by sa s nou rozisiel a ako slobodny bez vztahu mohol vyberat dalej, to by bolo uplne ok
ale takto? ta milenka mu bude vyhovovat, mozno to nie je 'laska', ale ktovie co vsetko mu vyhovuje a ono vyhovuje, inak by s nou nebol
vsetko ostatne su len vyhovorky a alibizmus
Maoam, myslis, so starsou sexovat a s mladsou sa ukazovat, chvalit? Inak, na toto som myslela aj ja. On je vychcany, ale pred nou sa hra na chudacika, s ktorym zameta milenka. Ktovie, mozno, ked prasi milenku, mozno mysli na teba a rozmysla, ako mu je zle vo vztahu s milenkou.