Ako by ste vylákali chlapa na stretnutie?

Príspevok v téme: Ako by ste vylákali chlapa na stretnutie?
DzanaFX

...ako vylákať muža na stretnutie, ak viem, že chce ísť, ale bojí sa, že si nepadneme do oka? (priznal sa mi) :-) Nechcem byť dotieravá, už sa mi skoro podarilo ho dostať von, ale stiahol sa tesne pred...:-) Tak ako ho vylákať tak, aby som ho do toho netlačila? Nechať tomu čas môžem, ale čo ak ho strach neprejde?

DzanaFX

:-D no tak to je trošku prehnané, ja ho neľutujem, iba som písala, čo mi hovoril, nie je zas nejaký bezcitný...Zaľúbená isto nie som, na city si dávam pozor a ešte sa mi nestalo, aby soms a zaľúbila cez internet, ja som len chcela vedieť, ako ho vylákať von, nechápem prečo furt musíme bočiť od témy a rozoberať hlúposti...No, nechcela som to čítať, ale ani netvrdím, že to takto nemôže byť...

Maoam

mne to pride tak, ze ho lutujes, aky je chudacik utrapeny, milenka s nim zameta a on nevie, co ma robit a ako sa s nou rozist

si do neho zalubena, branis ho :-)

Maoam

DzanaFX: a ty mas zaujem o vztah s niekym, kto je este vo vztahu a sam nevie, co chce a co citi?

vsak to iste moze urobit tebe

DzanaFX

...no...každopádne ma mrzí, ako ste to poňali, nakoľko nepoznám ho týždeň...takže, asi už to nechajme tak :-)

Maoam

Milli: taketo typy, co su s jednou vo vztahu (aj ked udajne iba mileneckom) a uz skusaju druhu s tym, ze by mali zaujem s tou druhou o vztah, stoja vies za co

keby to bola pravda a jeho priatelka ci milenka ci aku funkciu zastava, by mu skutocne nevyhovovala a bola by taka otrasna, tak by sa s nou rozisiel a ako slobodny bez vztahu mohol vyberat dalej, to by bolo uplne ok

ale takto? ta milenka mu bude vyhovovat, mozno to nie je 'laska', ale ktovie co vsetko mu vyhovuje a ono vyhovuje, inak by s nou nebol

vsetko ostatne su len vyhovorky a alibizmus

DzanaFX

ale však, on je s ňou, lebo je s ňou už dosť dlho a zvykol si na ňu, bohvie, či nie je zamilovaný, ani sám nevie, ale dobre nehádajme sa tu, ja s ním komunikujem, viem ako to je...proste u nej nenašiel to, čo chcel a chcel by to nájsť u inej, nevidím an tom nič zlé...

milli11

Maoam, myslis, so starsou sexovat a s mladsou sa ukazovat, chvalit? Inak, na toto som myslela aj ja. On je vychcany, ale pred nou sa hra na chudacika, s ktorym zameta milenka. Ktovie, mozno, ked prasi milenku, mozno mysli na teba a rozmysla, ako mu je zle vo vztahu s milenkou.