...ako vylákať muža na stretnutie, ak viem, že chce ísť, ale bojí sa, že si nepadneme do oka? (priznal sa mi) :-) Nechcem byť dotieravá, už sa mi skoro podarilo ho dostať von, ale stiahol sa tesne pred...:-) Tak ako ho vylákať tak, aby som ho do toho netlačila? Nechať tomu čas môžem, ale čo ak ho strach neprejde?
Ako by ste vylákali chlapa na stretnutie?
Niekoho ma, ale nie je spokojny. Ved to je ako z filmov. "Moja partnerka mi vobec nerozumie. Uz cochvila sa s nou rozidem." :DDD
...nie, nie tak to nebude ver mi, z toho čo písal, to nie je o úlete, dosť sme o tom diskutoval, čo chce a čo nechce...O úlete by to isto nebolo, to viem na 100%...:-) On mi písal, že chce vzťah vážny, chce už budovať niečo, je úprimný, ja to vycítim...Ja viem, znie to najivne, ale v tomto som si viac než istá, moje cítenie ma nesklame, mám na to nos...
Mne to pripada, ze sa chce zabavit, poflirtovat, ale vztah ho nelaka. Aspon zatial alebo aspon s tebou nie. Ja viem, je to krute, :((( ale sama som si nieco podobne prezila a viackrat. Aby to nebolo ako so mnou, tiez bol nerozhodny, musela som ho tahat na rande, hovoril, ze mu treba priestor, ze si nie je isty citmi a o nejaky cas uz vyznaval lasku inej a uz sa aj zobrali.
Tie vzťahy sú čoraz viac komplikovanejšie :D
Prečo má 21 ročný chlapec milenku? Má dievča len na to jedno alebo má dievča a pritom má ešte milenku a s tebou si píše a flirtuje s tebou?
...má milenku, ale povedal, že nie je takto spokojný, že to nikam nesmeruje, ešte na začiatku sme sa bavili o tom ktorý z nás, čo hľadá a zhodli sme sa...Neviem fakt, nemyslím, že je len zdvorilý, lebo viem, že ho priťahujem, opakuje to...Takže fakt neviem...A Lussy má pravdu, preto nechcem, aby to ostalo pri písaní, mňa to asi prestane baviť...Ja mám 21 on 24.
niekedy je muž iba slušný... takýmto spôsobom...
Pripadne, vies naisto, ze nema priatelku? Pripadne, ci nema skutocny zaujem o nejaku druhu? A s tebou je to len flirt z dlhej chvile? Pomyslela si aj na takuto moznost?
Ja si myslím, že keď ma niekto o niekoho záujem a páči sa mu, tak sa s ním chce čo najskôr stretnúť... a buď ideme do vzťahu alebo ostaneme kamaráti.. veď nemáte určite 10 rokov, že teraz ty sa mi nepáčiš tak ma neoslovuj... toto sme riešili na základnej škole, na jednej strane je krásne si dopisovať, ale na druhej strane nie je to tak trošku strata času? Nie je tam z jeho strany niečo iné ako len že sa bojí či si nepadnete do oka?
A nenapadlo ta, ze mozno ta chce len za kamosku, proste si rozumiete, ale nepritahujes ho? A ty chces nieco viac? A on sa preto boji, aby nepokazil to kamaratstvo? Preto tak vaha?