Ako by ste vylákali chlapa na stretnutie?

Príspevok v téme: Ako by ste vylákali chlapa na stretnutie?
DzanaFX

...ako vylákať muža na stretnutie, ak viem, že chce ísť, ale bojí sa, že si nepadneme do oka? (priznal sa mi) :-) Nechcem byť dotieravá, už sa mi skoro podarilo ho dostať von, ale stiahol sa tesne pred...:-) Tak ako ho vylákať tak, aby som ho do toho netlačila? Nechať tomu čas môžem, ale čo ak ho strach neprejde?

Maoam

ale prosim vas

chlapcek bude najskor dost vychcany a zrejme to bude tak, ze by rad aj Dzanu, aj starsiu priatelku

prepacte za uprimnost

milli11

Jasne, ona s nim zameta a on je chudacik. Takych uz bolo. :D Ale vazne, co je nesvojpravny, ze nemoze od nej odist, ak je ona k nemu taka zla a dokonca ho ani nemiluje? A on ju tiez nemiloval, co ju mal len na sex?

DzanaFX

Milli však tá jeho milenka s ním zametá, on si zvykol byť s ňou, vôbec nie je nefér, taká žena si nájde do týždňa nového, tak nechápem...

milli11

Toto u ludi nechapem, ked nie je s tou milenkou spokojny, preco ju nenecha, nech uz je volny a tak si hlada vztah? Ci si nechava zadne vratka? Nebojis sa, ze jedneho dna spravi to iste tebe? Je to nefer voci vam obidvom, aj tebe aj jej. ):(((