Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

alti

Zuju,
to je blbost 2 dni=3 kg. Vaha to mozno tak ukazuje, ale vstupuje do toho vela faktorov: viazanie vody v bunkach /viac napr. pred menzesom/, vyprazdnenie criev, mnozstvo vypitej vody, mozno Pista prida dalsie. Chod do sauny a mas tie 2-3 kg fuc, teda na vahe. Ale to len vypotis vodu z buniek, ktoru zase postupne naviazes. NEVAZ SA, do kelu. Ja vahu uz vela rokov nepouzivam, hoci ju mame. Naco?

kiky

zuju: nie len to nevzdávaj...nemáš mať náhodou krámy?Lebo aj to môže spôsobiť to pribratie.. tie kila nie sú stále keď si ich pribrala za dva dni..zajtra budeš mať už o dve menej..uvidíš

zuju

za dva dni som pribrala tri kila!!!! Hlavou sa mi zenie prstat jest, zacat zvracat, cvicit... Rok sa snazim, na co to! Keby som to vedela aspon vyrevat.

kiky

ďakujem vám za vaše povzbudenia..budem sa snažiť:) pekný deň..ja som dneska len sedela doma lebo vonku je napršané..ale kúpila som si aj krásne topánky:) idem si čítať majte sa a hlavu hore!

aalti

Kiky,
skoda, ze nevidis, ako sa usmievam, vdaka Tebe. Inak na usmievanie nemam dovod, likvidujem celotyzdenny neporiadok :o). Ale ja aj to vlastne robim v pohode. Drzim palce aj dalej :o)

aalti

Suhlasim s Kikuskou, ze dnes si mala hladovku :o). Mishka, a co keby si vyhanala z hlavy to jedine u Teba fungujuce slovo priberanie a pomalicky ho nahradzaj slovkom zdravie. Aj na tom treba tvrdo pracovat. Ak mas chut na rozok, tak si ho daj a povedz si: konecne robim to, co mi robi radost. Pocuvaj svoje telo a nevnucuj mu nezdrave napady. A dychaj :o) Ten Sedatif je vyborny. A infuzka bude?

kiky

misha: to som presvedčená že to dokážeš..hlavne sa nenúť..proste začni ráno raňajkami,potom menšia desiata a tak..najprv ma to stálo veľa plaču..už len jablko spôsobovalo problém ale moje telo si už zvyklo a vidím že mu to prospieva..pýta si a vie že dostane..cítim sa lepšie keď jem a už som trošku šťastnejšia

misha

kiky, nie, neprehladovala...A ten Tvoj jedálníček je krásny!!! Naozaj sa mi páči. Ale ja mám taký pokazený metabolizmus, že by som priberala...Ale tiež sa dopracujem na papanie 5x denne- vyvážene, veď počkaj:-)