Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

avinka

ahoj miska:) neboj vela si toho nespapala,a ked ste boli este aj na tych trhoch,tam si to spalila..drzim ti palce,maj pevnu volu.aj ja ked idem po ulici si pripadam ako slon:/ ina ,tucnejsia ako ostatni,aj ked to tak mozno nie je.. a porozpravas mi ako to bolo s tou pohotovostou?co ti robili?ako to prezivas?

adipex,nie dakujem,nechcem sa nicim dopovat:)ja to zvladnem aj sama:DD :/ ked ces schudnut,pokus sa postupne,hadam to pojde,drzim palce:)

alti,neboj,nic take by som si nikdy nekupila:)

misha

Ajoj Alti. Akurát sme prišli domov, ale len sa najesť, mamka bola hladná, a tam je papáníčko drahé. Kúpila som si takú oranždovú mikinku- okolo kapuci je trošku hnedej, je to Véčka, tak som sa trošku potešila. Moc dobre som sa medzi tými ľuďmi necítila, necítim sa už štíhla...A počula som babbku, ako sa pýtala mamky, či už jem, že vyzerám lepšie. Tak ma to tak zosmutnilo:-(, je to signál, že som naozaj za tých 7dní veľa pribrala...Snažím sa s tým zmieriť...
Alti, myslíš, že je to veľa? Ráno ten čerstvý rožok, Bebe dobré ráno, a teraz si dám na obed instantnú rajčinkovú polievku. Mamka chce robiť dukátové buchtičky, ale tie nesmiem...Čo by si mi odporučila potom na večeru? Aby to nebol prejedací deň, už nechcem v tom prejedaní pokračovať:-( Hoci ani dnes to nie je ok, jem stále všetko, ako pri prejedaní, kde je moje ovocie a zeleninka?:-(
A ako sa máte vy, dievčatá?

Alternativa

Vyborne, Mishka, uzi si krasny den s maminou.
ADIPEX - ako ja viem, je tento liek viazany vo vsetkych krajinach EU NA LEKARSKY PREDPIS? A viete preco? Lebo JEHO UZIVANIE, vzhladom na vedlajsie ucinky, musi byt POD KONTROLOU LEKARA. Odporucam Avinke a ostatnym, NEHAZARDUJTE. A okrem ineho, tie ucinky na chudnutie nie su take, ako pred casom hovorila reklama. A HLAVNE ma ZLY DOPAD NA ZDRAVIE.

adipex

avinka, nechcela by si skusit Adipex retard? Je to anorektikum, mozem ho zohnat 100 tabliet za 2000Sk..Isla by som s tebou na polovicky. 50 tabliet za tisícku. Je velmi ucinny! Ak chces, nechaj mi tu mail.

misha

Alti, tak som sa rozhodla, že na tie trhy pôjdem. 4 dni som nebola vonku, za tú dobu som pribrala, ale nemôžem sedieť stále doma a fňukat...Takže som si vyžehlila vlasy, trošku sa namalovala, a za pol hod. pôjdeme s mamkou do mesta, pozrieť aj hudob. skupiny, trošku pobaviť...Neviem, či som sa prejedla, ale vstávala som o 6h, a už som stačila zjesť Bebe dobré ráno, a suchý čerstvý rožok. Ale hovorím si, že to vychodím v meste, domov prídeme až poobede...Tak sa majte pekne...Ja sa pokúsim nepozerať na svoju postavu, nedeprimovať sa...

Alternativa

Som doktorka, ale nie lekarka :o) . A Pistu sa musis spytat. My len trochu viac vieme, lebo nas uz zivot naucil :o). K vplyvu samoty na psychiku sa mozeme inokedy porozpravat, uz tiez mi klipkaju oci. pekne snicky Ti prajem, ahoj

avinka

mishi..dobru noc:) a akoze na pohotovost?nepovies nam o tom este v skratke?zaujima ma to..ale ak neces tak teda dobru :)

avinka

alternativa..a ako samota poznaci cloveka? hej mam pocit,ze kym to neschudnem naspet,nechce sa mi ist ani von. alternativa ty si doktorka al.nieco take?:)aj Pista?;)mam taky pocit.