Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

misha

Vieš čo alti? Už sa to fakt stupňuje. Idem si dať tú tbl. z lekárne, lahnem na postel, a budem dýchať. Možno to polaví, aspoň trochu.
Majte sa babenky.

kiky

misha: neviem či je najlepší nápad to písať.. ale pokúsim sa..raňajkujem buď misku ovsených vločiek,kornflaksov s hrozienkami,medom a mliekom alebo nejaké pečivo,na desiatu mávam ovocie alebo jogurt a niekedy tiež pečivo. Na obed si dávam polievku a aj druhé jedlo,na olovrant mám niečo podobné ako na desiatu, večera je väčšinou hl. jedlo z obeda a po večeri si dávam banán a jablko..tak vidíš dnešný deň si priam prehladovala:)

misha

kiky, ahoj. Aj som sa Ťa chcela opýtať, či by si mi nenapísala jedeň deň z Tvojho jedálníčku, chcela by som vedieť, ako asi papáš ty, keďže nepriberáš.

misha

Alti, banánik doma nemáme, nemám ani Persen, ale ten Sedatif PC.
Takže toho dnešného jedla bolo zasa veľa, že? A ten rohlík- mala som na taký čerstvučký chuť:-(

kiky

misha: to čo si dnes jedla je uplne v pohode..rozhodne nemaj zlé pocity. Pozri ja už mesiac jem aj 6x denne a oveľa oveľa viac a nepriberam..tak sa kvôli tomu netráp. Skús jesť pravidelne,napraví sa ti trávenie a už sa nebudeš toho jedla tak báť..ja s ešte bojím ale rozhodne nie tak panicky ako pred mesiacom..už si ho aj viac vychutnávam:)

alti

Ta nahla zmena nalad je samozrejma pri rozbitych nervoch. A Mishka na Tvojich je PPP vyrazne negativne podpisana. S lekarom, ktory Ti predpisal tie infuzky, by si sa mala porozpravat: jednoducho mu povedz, ze sa chces liecit. Neviem si predstavit lepsiu cestu, ako liecbu odbornikmi. Pri PPP v rozbehnutom stadiu by som sa urcite nespoliehala na svoju pevnu volu. Zvaz moja a hlavne klud. A to dychanie :o)

alti

Teraz by sa Ti hodil bananik, este lepsie 2 na tu nervozitu. Ak citis vnutornu nervozitu, daj si 1 ks persen a skus si lahnut a to moje oblubene dychanie :o). To by si mala rozohnat. A infuzku budes mat aj dnes?
To dnesne jedenie bolo OK, ja by som vymenila ten suchy rozok za cerealie s pokrajanym ovocim na ranajky. Ved naco sa dzgat suchym rozkom, treba si dat nieco, co potesi cele telo a nielen zaplni zaludok. VYZIVA JE ZIVOTNE DOLEZITA.

misha

Alti, dala som si paradajku a po nej aj presnidávku. Teraz neviem, či to bolo veľa...Von už nejdem...A ten salátik si urobím zajtra na obed.
Alti, žiadne ľutovanie, ale nechápem to...Bolo mi celkom fajn, ale teraz? Som nejaká nervózna, chce sa mi plakať- z ničoho nič! Zajtra sa posnažím jesť 5x.

Alternativa

Mishka,
mas odo mna najvacsiu jednotku :o). Ano, to co je za nami, uz to nijako teraz neovplyvnime tym, ze sa v tom budeme motat, rypat, stale jatrit svoje bolacky, riesit, ze co ak by to tak nebolo, atd. Riesme pritomnost ;o). Napr. ja by som si tu presnidavku dala na olovrant a k veceri tie paradajky su vyborne. Okrem toho, ze su velmi zdrave /mineraly, vitaminy/, maju vela vody, takze zasytia a URCITE sa z nich NIC neulozi. Preplachnu Ti ladvinky, co velmi potrebujes. Paradajku si pohryz kedykolvek, ked pocitis hlad mimo terminu 5x denne. Skus prechadzat pomaly na rezim 5x denne. A pridaj si k paradajkam aj uhorku, tiez je to taky vydatny preplachovac :o). A postruhaj trosku syrceka a mas hotovy sopsky salatik. Miska takehoto salatu moze byt akokolvek velka, nic nehrozi, to Ti rucim :o).

misha

avinka, prepáč, nechcem už o tom hovoriť...Pred 5timi minútami sme prišli, bola som celú dobu na nohách, som unavená, ale bolo dobre...Aspoň som nesedela celý deň doma....Rozmýšľam, že sa pôjdem ešte tak na hodinku a pol prejsť s mp3m, a tpom si dám na večeru presnidávku. Mám na ňu strašnú chuť. Myslím, že dnes to jedlo mám pod kontrolou, až na to ráno, neviem, či to bolo normálne, alebo veľa...
Nikto tu nie je, tak dúfam, že sa všetci cítite fajn a ste niekde vonku...