Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

misha

avinka, aj s tým menzesom hodláš niečo urobiť? Alebo čakáš, keď Ti oznámia, že už nikdy nebudeš mať deti? Bola si u lekára?

alti

Zuju, velmi Ta prosim, upokoj sa. Dievcata, cez PC sa tazko reaguje, ono aj nazivo je to velmi narocne, ale predsa...to hlboke dychanie pomoze vela poslat do kelu, skusajte.

misha

zuju, ja makať začínam! Viem, že si teraz povieš, že nevidno, lebo som zvracala, ale už nechcem vychudnúť! Chcem byť len štíhla...A ty si vysoká, na Tebe sa to stratí! Fakt, Zuzi, viem, že to strašne bolí, ale skús veriť tomu, čo Ti napísala Alti, môže to byť zadržaná voda atď. U mňa to ale taký prípad určite nie je, ja som sa fakt doslova prejedala ako nikdy v živote...

zuju

preco mi aspon netravi do riti. Rok som na Pancreolanoch, Cerucaloch, cajoch a nic. Vsak za rok si moje telo muselo zvyknut ze jem aj ine ako nizkotucne jedla

misha

Zuju, a prestaň sa vážiť! Ja keď veľa jem, napr. tento týždeň, tak sa radšej nevážim. Skústo aj ty! Tiež to cítim na oblečení, ale....ja mám aj strach sa odvážiť...

misha

Zuju, nevzdávaj to!!! Veď už si tak ďaleko, bola by to strašná škoda! A začínať od začiatku? To určtie nechceš!
Alti, ja som to pokašlala, zožrala som ešte bebe dobré ráno! Utekala som sa sprchovať, a tam som to musela dať von...Zasa na mňa prišlo také nutkanie jesť, ako ten celý týždeň...Zuju, ja som pribrala za deň týždeň určite aj 5kg, nerobím si srandu! Nie som slepá! Tiež mi je z toho ostrasne, bolí to, trhá mi to dušu, ale teraz to už nevzdám. A čakám menzes, možno preto to prejedanie, neviem. Aspoň na menzes to musím zviezť:-(