Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

vrr

no ja momentalne je mis trasne moc zle, ja jem akonahle nemam na praci nic zabavne. tak som saprejedla ale strasne strasne moc ze sa zas nedokazem ani vystret a bolit o aj ked sedim velmi ale nemozem ist na zachod bo mama si vsimla to kvantum jedla co som pojedla v priebehu hodky tak byu to bolo moc napadne a musim sa tvarit ok, ale bojim sa

avinka

a som velmi rada ze existuje toto forum.
objavila som ho len nedavno,ale som velmi rada.pomaha mi to.myslela som ze som v tom sama,a nechcem byt skodoradostna ale vidim ze sme v tom bohuzial viacere.je to zvlastne citat niekoho,koho vobec nepozname,a pritom akoby mi pisal z duse..
ja robim zase blbosti,cely wikend som nejedla a vcera v noci som sa troxu prejedla ,ale s mierou..dufam:/ xcela by som trochu schudnut.ale neberte to nikto prosim ako navod.Potrebujem to zo seba dostat.
Mishi,ako si na tom s jedlom? vrr? zuju?
Minnetka..tak nabuduce si daj iba 1 soj.tycinku a jogurt,al.iba jogurt,aby si nemala vycitky..skusme mysliet dopredu,nez nieco proste len tak zozereme:)

avinka

boze preco som ja zacala s tymi dietami,na jednej strane som bola stastna ze som schudla,ale na druhej strane mi to uplne rozhadzalo cely metabolizmus.Uz ani neviem co znamena normalne jest,ako kedysi
a keby len metabolizmus,ale urcite aj psychiku..
drzme sa a prajem pekny den all:-)

avinka

kiky,diky;-)
aj ja mam teraz troxu vycitky,bo vcera som sa troxu prezrala,ale ovladla som to,povedala som si dost,ved telu uz staci,ale aj tak..bolo to v noci,som z toho trochu smutna,ale idem dalej.

minnetka

....ani neviem, čo mám napísať...som trochu mimo z tej dlhej diskusie...Ja posledné dni zlyhávam,jem normálne, ráno, na obed, dokonca aj trošku ovocia medzitým, poobede nejaké sušienky..minule som bola u priateľa,a jeho mamka nám večer o 20.30 urobila slížiky so sladkou strúhankou a džemom,a ja som zjedla pol taniera, plus Vlnky,a ked som doľšla domov, dala som si pred spaním banán, a vôbec som nemala výčitky!!! Je to skvelý pocit, snažím sa viacpapať,lebo teraz, čo jedávam menšie porcie a pravidelne, som ešte aj schudla...jediná vec,čo ma privádza k panike,a tým pádom aj k wc mise, je moje brucho:-((( Včera večer som zjedla iba dva sójové valčeky,a jeden jogurt,a mala som brucho ako v piatom mesiaci, a tak...:-((( Tak ma to mzrí, lebo nebyť brucha, bola by som v pohode, vôbec nepočítam kalórie, ked som hladná, napapaám sa,aj ked zatiaľ som trošku opatrná,aby nenastal zasa skrat...a tak mi chutí jesť, už ma netrápia kalórie, iba to bruško...hoci cvičím brušáky, stále je také...

zuju

neviem ci som silna osobnost, hlavne som jedna z vas,kazdy ma sancu, nehovorim ze som malo dokazala ale vela mam pred sebou