Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

Alternativa

Jasne, Mishka, to je diagnoza a dost narocna na vyliecenie. Jej liecba trva vyrazne dlhsie, ako chripka. Ale je vyliecitelna a to je nesmierne pre kazdeho, kto si to tu cita, dolezite.

misha

Alti, ja som chcela tiež v určitom období len schudnúť, chcela som byť štíhla, žiadny problém som nemala, nič som tým neriešila. Ale v poslednej dobe som PPP začala riešiť problémy, a už to nie je len v túžbe po štíhlosti..

Alternativa

Ahoj Bubi,
to musis zacat "prestavovat" v hlavke. Pri PPP nejde o jedlo, pricina je inde. Povedz si, ze sa ides ucit mat rada zivot a tomu podriad Tvoje dni, minuty. Hlavne si najdi program, vela programu, aby hlavka nemala cas na blbovinky. To je zaciatok.

bubi

Ahojky..baby..mam bulimiu a stale neviem ako s tym bojovat:((
Nechcete sa niekto spolocne so mnou z toho dostat? icq : 282 748 512

zuju

ahoj nikolka a ostatne, prisla som zo skoly vypadol mi strafk, krvaacalo to, dasno je cele opuchnute a tvrde aj z jednej aj z druhej strany.davam si na to lad, ale pravdu neviem co robit, boli to nie tak ako vcera, ucho a uzlôinu vsak citim, dufam ze nemam prievan v uchu este

nikolka

caute baby!
dnes podozrivo srsim energiou...a normalne som robila ranajky...spapala som prazenicu z dvoch vajicok...pokrok.
chrbat este boli, ale to sa snad nejak same spravi..moc sa ale radsej nezohynam:D
..vidim ze vcera tu bolo rusno..dufam, ze zuju je uz lepsie...

kiky

misha:tak fajn len keby to bolo každý deň tak..držím ti prstíky..aj sebe..ja idem spať a skús aj zajtr aspoň trošku papať..pa