Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

nikolka

ahojte..
hm, jedla som..ale nemam zo seba dobry pocit. stale mam daky zvlastny pocit viny. neviem, toto som nemala uz davno..;(
zuju: ako dopadol zubok?

alti

Ahoj dievcata,
ste uzasne, teda myslim Vas, moje "stare" mladucke kamaratky :D. Reagujete vyborne. Je mi luto, ale ja uz nemam energiu odpovedat na tie hrozne otazky typu "je anorexia taka zla? U mna asi nie". Este raz pre vsetky, ktore pochybuju, ci PPP je zla. ANO, PPP je ZABIJAK. Niekedy rychlejsi, niekedy pomalsi ale ide na Vase nicenie systematicky.

zuju

caute kocky, zajtra na mna myslite, idem sa svojim zubarom, pocitam s tym ze mi nic neurobi, ze povie to musime tahat. Teloty mam stale od 37,2-37,5, nadrogovana som Ibuprofenom, dnes to troska odpuchlo ale vazne len troska citim to jazykom, jedla som jak krava lebo som nervozna, ani som sa neucila, stale sa orientujem len na zub, a co s nim bude. Trhat mi asi zajtra kvoli teplotam nebude, aspon dufam.

nikolka

ahojte baby..prepacte, nebola som tu..musela som si lahnut..bolo mi zle, vracala som..2krat:(
a teraz mi je mizerne, lebo sa zasa opustam a lutujem. a to je to najhorsie

kiky

nikolka:bez pribratia to nepojde to vieš..ja som pribrala asi už 6 ale ja neviem ja to nevidím... musíš papať a vôbec nie si pažravá len si sa priblížila k normálnemu papaniu..tak to má byť..držím palce aby si sa cítila fajn

misha

ajoj, nikolka. Práve som prišla, ale len na 20min. Chceš sa porozprávať? Z toho kila si vôbec nič nerob, netráp sa. Kilo hore, dolu nie je ani vidieť!

nikolka

ahojte..
dnes nemam dobry den...
zistila som ze som pribrala kilo a uz to vidim v zrkadle, som urcite o minimalne 10 centi sirsia...
aj rifle su mi podla mna uzsie..fuj
baby, ja chcem vyhrat...ale...ono mne sa to nepodari:(
keby som nebola taka pazrava svina tak..
hambim sa za seba