Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

alti

Kasli na take reakcie, aj neprijemni ludia chodia po svete. Uvidis, ako Ti zajtra bude. Nerob teraz zavery. Ak sa Ti bolest nebude zmiernovat zajtra, pojdes a hotovo. Neboj, nevyhodi Ta nikto.

zuju

alti- nemam chut ist za nikym. Prestavam verit. Len sa na mna na pohotovosti vyziapal, preco ten zub nie je lieceny, preco som nebola na rtg... Vzdy ma to dostane ked dostanem vinou ineho. Este aj sestricka mu hovorila ci mam prist zajtra na vymenu drene, on ze staci v pondelok. Bol neprijemny

alti

Ale ked to mas rezane, ten opuch je "normalny". Znie to blbo, ze opuch povazujem za normal, ale pri rane a cisteni asi ano. Len vydrz.

alti

Moja zlata, neviem Ti pomoct. No a o zuboch neviem vobec nic. Priprav sa, ze budes musiet byt na tekutinach, a len po lyzickach napr. nastruhane sladke jablko. Ale zajtra skoc na pohotovost, ak sa ten opuch nezmensi. Nemozes tak cakat do pondelku.

zuju

nie, v pondelok k svojmu zubarovi na vyber drene. Opuchlo mi podnebie a hrozne to boli, nemozem jest, preglgovat. Alti strasne placem.
Ja by som za zdrave zuby vymenila aj stihlu postavu, fakt, su pre mna dolezitejsie!!!!!!!

alti

Ahoj Zuju, jedine, co musime, je starat sa o svoje zdravie. Inak sa totiz to ostatne, co menujes, neda kvalitne zvladat. Neboj, prekonas to, ta bolest je urcite hrozna. Ale neviem Ti pomoct inak, ako poslat Ti altipostou repikovy caj na vyplachovanie pusy. Tak sa trosku usmej. A daj pozor, aby sa Ti zapal nerozsiril na okostnicu. Mas ist aj zajtra na pohotovost?

zuju

bola som dnes na pohotovosti rezat dasno a bolesti a opuch sa zvysuje, mam nervy chcem plakat! Uz neverim ziadnemu lekarovi na svete, mam bolesti treba mi chodit do prace, do skoly, robit skusky...