Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

Alternativa

Ahoj, fajn, ze si napisala. Ten STOP musi zacat v Tebe, v Tvojej hlave, v Tvojej mysli. Najlepsie je zapojit do toho odbornu pomoc - psychologovia, psychiatri.

florynne

ahojte vsetci
moze mi niekto prosim napisat,ako prestal s prejedanim a zvracanim? Neviem to stopnut. Uz to trva okolo jedneho roka :o(
Chodim sem casto, ale nikdy som nenabrala odvahu napisat. Dakujem moc

zuju

dakujem kocky za kazdu radu, na pohotovosti som bola prevrtala to a asi zamblombovala ale kost stale boli, ja len verim ze prejde nic ine mi neostava

igris

ahoj zuju, citam ze sa tu trapis, musi to byt neprijemne zuby su potvory. Skus ak ides na pohotovost vsetko porozpravat ako ta to boli /pichavo , tlmene.../ niekedy su ako "hotentoti" nedaj sa odbyt, drzim palce. A zuby si umyvaj aj ked ta to boli, makkou kefkou, vymienaj ju teraz casto /to mi hovorila moja zubarka ked som mala zapalene dasna, este mi pomohlo ked mi odstranili zubny kamen aj pod dasnami, je to velmi bolestive s inekciou sa to vsak da , tym ze je tam paradentoza a dasna sa oddzavuju uklada sa aj pod nimi/ viac neviem poradit.

zuju

ahojte kocky, prave som prisla z kostola, zjedla som rybie file a zemiaky ale len takym stylom ze som ich pucila jazykom o podnebie a prehltla, vypijem kavu asi na hodinu si lahnem a idem na pohotovost, neviem co mi urobi ale nech nieco urobi, lebo ibuprofeny sa uz bojim pozivat

alti

Ahoj Zuju,
vyplachuj si pusu napr. repikovym odvarom, jedz B komplex zvysene davky /posobi trochu protizapalovo/ a urcite lekar. No, ti Vasi zubari su nejaki liknavi. Taky pristup lekara, aky maju k Tvojim zubom, sa mi veru nepaci. Zmen zubara, ale ved Ty uz asi nemas za ktoreho, asi si u Vas vsetkych navstivila :o). Drz sa, moja.
Peknu nedelu vsetkymprajem.