Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

alti

Mishka,
nic mi nie je smiesne. Je mi to luto, ze Tvoja liecba visi na tych mizernych peniazoch. Ale su lekari i psychologovia, ktori pracuju na zdrav. poistovnu. Skusala si uz tuto moznost? Ved to nebudes cestovat denne. Uvazuj, hladaj riesenie, Tvoje liecenie je nevyhnutne.

misha

No, idem off..Idem sa osprchovať a pozerať tv.
Iriska, máš mailík. Ale asi si zober k nemu čajík, nejako som sa rozpísala:-) Tak pekný večer.

misha

Alti, myslíš, že to neúčinkuje kvôli niečomu inému? Ja viem, že mám hľadať odborníka, ale nemám naňho peniaze. Možno Ti to príde smiešne, ale ja fakt nemám ani na cestovanie:-(

alti

Mishka moja,
Ty vies presne, co je potrebne : ZACAT SA FAKT LIECIT. Vsad uz konecne na tuto "kartu", lebo len tato moze vyhrat. Vymena lieku je len prechodny stav, neriesi to hlavnu pricinu.

misha

iriska, vôbec mi už neúčinkuje tabletka na spanie. Neviem, čo sa deje. Včera som si ju dala o 23:20, a o 3:45 som bola ešte hore:-( Neviem, či nenastal návyk, a či nie je potrebné zmeniť tbl.

misha

ajoj, iriska. Práve sa chystám Ti napísať mailík. Odpoviem Ti tam. Ako sa cítiš? ja som prišla pred pol hod z 2 a pol hodinovej prechádzky..Celý víkend som presedela na zadku:-(

misha

AK BY TO NIEKOMU POMOHLO, VČERA SOM SI ZISTILA ČÍSLO NA LINKU DôVERY, JE TO BEZPLATNÉ, 24H DENNE JE TU PRE VÁS POMOC..JA SOM TOMU ČÍSLU RADA, PRETOŽE MOŽETE VOLAŤ AJ Z MOBILU- AK MÁTE ORANGE..AK SA BUDETE CÍTIŤ ZLE, JE TU TÍM ODBORNÍKOV-PSYCHIATER, PSYCHOLÓG...0800/ 500 500. Mňa to potešilo z toho dôvodu, že pevnú linku máme len v obývačke, a takto môžem zavolať zo svojho telefónu bez toho, aby ma niekto počul..Držte sa!

misha

Alti, moje dni? Prežívam zo dňa na deň a čakám...na smrť?..ani sama neviem..Vidím pred sebou len prázdu dieru..tmu..Nedávam si žiadne ciele, pretože viem, že s PPP nemám šancu niečo dosiahnuť...