Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

misha

iriska, hej, aj ja:-(((
Prepáč, ten mailík ešte nie. Z práce som prišla o 16h, potom som utekala do mesta:-( Prepáč:-(....Potrebovala by som vedieť energetickú hodnotu jednoho jedla:-(

alti

Avinka,
nase telo dokaze v havarovanom stave stvarat hrozitanske veci. Nezdravy organizmus - a to s PPP jednoznacne je -okrem inych problemov viaze aj do buniek nezdravo vodu. Preto viaceri tu na Vas "tlacime", ze musite zabojovat o svoje zdravie.

misha

kiky, máš pravdu. Ak si zavolá na linku dôvery, tak sa tam s ňou porozpráva psychiater, alebo psychológ...
Avinka, on-line psychológ neexistuje! :-(

kiky

avinka: a kebyže zavoláš na linku dôvery tak tam sú psychologovia nie?a je to zadarmo..a skús si kuknúť staré články tu na zdraví tak bolo niečo také

zuzanka122

Ahoj!Volam sa Zuzka a potrebovala by som vasu pomoc...Mam napisat SOCku o anorexii a bola by som velmi vdacna,keby nietora z vas bola taka ochotna a odpovedala by mi na par otazok...naozaj mi na tom velmi zalezi a velmi by ste mi pomohli.. vopred vam velmi pekne dakujem zuzka