Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

mis.

Altinka, ajoj.
Ja som dnešok hneď z rána pokazila, jedla som neplánovane, neviem, čo sa stalo, ale mala som na všetko chuť. Takže trochu zmrzliny, nízkotuč. jogurt, rohlík, potom trochu polievky. Bolo by to na celý deň:-( Chcela som to vzdať! Ale viete čo? Nevadí, že som sa doobeda prejedla, nebudem si kaziť celú sobotu výčitkami, nebudem ostávať celý deň doma, trápiť sa... aj tak by som sa asi už len prejedala, cítila som to... takže hneď som si vybavila stretnutie s kamarátkou z Čiech:-) A hneď je mi je lepšie:-) Kašlem na kalórie, vychodím ich na prechádzke, užijem si sobotu. Bus mi ide o 14h, vrátim sa o 20h:) Idem bojovať ďalej!!!!!!!!!!!! Hoci mi bruško trčí ako tehotnej, trápi ma to....... vyliečim sa!!!!!!

Alternativa

Joj, moja zlata, tak ja uhorocku nepovazujem za veceru :D. Ale zvlast Ty ich potrebujes, preplachnu Ti ladvinky :D. Takze to nie je ziadna vecera, to len aby Tvoja hlavka nespekulovala :D. A kludne si ich daj aj viac, ladvinky to ocenia. A supky si daj na tvaricku, vyborne sa nimi hydratuje pokozka. Cize ani kusok nazmar :D

mis.

panika, tak dobre:-) Chytaj:)... idem do spršky a o 20:30 jesť:-(.. veľmi vám ďakujem. Majte sa:) Neskôr sem ešte kuknem:)

mis.

Alti, ajoj:) Ďakujem. Ja budem mať večer ešte s 2. večerou- budem mať uhorku:).. a pozerať telku:) Spať chodím neskôr, dovtedy to trošku vytrávi.. A ako sa máš ty?:)