Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

mis.

Gabinka, ďakujem aj Tebe.
Už sa cítim trošku lepšie, i keď do práce som nebola schopná ísť:-( Dúfam, že to bolo posledný krát:(
Dnes idem znova ku psychologičke, snáď aj to trošku pomôže.. ďakujem všetkým, vážim si toho..

gabina

miska, znelo to tak fatalne, ze vraj dobojovane...

Nechce sa mi verit, ze to vzdas. Jeden den si mala znova horsi ale sama dobre vies, ze pridu dalsie, ktore Ta nakopnu a ides dalej. Mas uz za sebou dlhu cestu a ani o tom mozno netusis... Co by Ti mohlo pomoct? Co citis, ze by bolo spravne urobit? Co by si chcela? Napis nam...

anka

Misi,co sa stalo?Ja verim,ze si za za toto posledne obdobie citila lepsie,dakedy minule leto som si s tebou pisala,ked si pila len kapucko...a aj z neho si mala vycitky.Toto je moja len o tebe,snaz sa znovu vstat aj to moze byt velmi tazke,ja verim,ze v kusku srdiecka po tom tuzis,ako aj kazda

Alternativa

V zivote si vela razy kazdy z nas povie "je dobojovane". A ideme dalej...vsak Mis., predsa bojujeme, kazdy. Predychaj tuto krizu, moja zlata, ides predsa dalej. Velmi Ti vsetci tu verime. Tak sa postav, opras poudierane kolienka a ides dalej :D. A napadlo ma, ze ja Ti tie poudierane kolienka takto virtualne, mamickovsky pofukam. Je uz lepsie? Napis mi mail, ak to tak citis.

face of agony

hej,len uz nemam ku ktorej ist..vystriedala som ich strasne vela a ta co som ju mala rada,isla na dlhodobu PN.Hmmm...tak aka by mohla byt pricina...ked na to pridem,tak sa vyliecim?