Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

misha

face of agony... u mňa je príčin viacej... nechcem to tu rozpisovať... a áno, PPP má svoju príčinu, nie je to len túžba po štíhlosti, vychrtlosti.... je za tým niečo viac..

misha

Bola som u viacerých psychol., ale len vďaka tejto sa to posúva! A pomohla mi urobiť jeden veľký dôležitý krok v živote....a treba riešiť príčinu PPP, nie dôsledok.

face of agony

hej?tak si s nou rozumies?mozno sa konecne pohli lady.moja psychologicka je divna a nechcem k nej chodit,lenze rodicia ma nutia.A ake metody pouziva na teba?

misha

Máš pravdu, ale jednu osobu už mám, ktorá mi veľmi pomáha, naozaj veľmi! Každý deň so mnou bojuje... ale tiež aj nakričí, ak je potrebné...je to psychologička... s nikým iným to nerozoberám, len s ňou... pretože všetkých som už tým "svojim" jedlom otrávila... už nechcem....

face of agony

preco vtip?Podla mna si uspesna mlada zena.A vies preco?Lebo si na vsetko sama.A nepoznam nikho takeho,co preziva to,co ty.Vies,je to tazke,ked ta ovlada ta zakerna choroba a nikto pri tebe nestoji.Nemylim ludi na tomto fore.Myslim niekoho realneho...

misha

Ja a bojovníčka?:-)) To bol dobrý vtip, každý deň to "vzdávam", vždy večer... ale vyspím sa z toho a ráno pokračujem:)...