Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

mo

thesiamee:ahoj.taka som rada ze sa niekto ozval:)ty si uz nadobro snou skoncovala?ja sa vazne snazim niekedy sa aj dari.no uz to mam v hlave a aj z prostredia.som v zahranici v rodine kde maju vsetko co len mozem chciet.a toto je to najhorsie...najlepsie by bolo zmenit prostredie,lenze okrem stravy je to tu uplne super a hlavne ludia.tak som sa rozhodla ze to musim dokazat sama bez liecenia,bo na sk sa nechystam,no este som nenasla nejaku metodu ako na to....bulimiu mam uz 6rokov:(a nikto o tom nevie

WEJA

mo: skus v teme svojpomocna skupina pre PPP tu na zdravi oslovit thesiamee, ona ti urcite rada nieco povie o boji s bulimiou. Je to velka sikulka:) mrk. urcite poradi. pekny den

WEJA

ahoj anka, jaj, vcera som ti uz zutekala z fora kym si napisala, skoda..
preco ti je doplacu pred spanim, mozem sa opytat? Jaj, co by ti pomohlo, hm? Vymyslime nieco:)?

mo

ahojte babenky...Je tu z vas niekto,kto uz uplne nadobro skoncil s tou hnusnou bulimiou???ak ano prosim ozvite sa aspon pisomne by mi to pomohlo.Kazdy den sa snazim,nevzdavam sa no nejde to tak lahko:)vopred vam dakujem...

WEJA

24_zuzika: prepac, ze az takto oneskorene reagujem, bola som mimo netu. Co sa tyka toho sustredenia. Uf, mile rada, ale nejde to, nemame na to prostriedky:( Jaj, ako by som ti mohla inak pomoct? Inak, poviem vam tu jednu, zatial internu, novinku. Minuly tyzden sa dohodlo, ze zacneme robit vsetko preto a budeme cielit pre vznik pobocky Anabell na Slovensku:) (www.anabell.cz)/ Potom to uz bude realnejsie aj pre vas. Velmi ma mrzi, ze inak ako mailami ti neviem pomoct. Pripadne mozeme skypovat, hm:)? Urcite napis, budem sa tesit:)

WEJA

bulimicka: ako ta podrazila tvoja psychologicka? mozem sa opytat? Ak je tomu tak, tak hladaj inu, naozaj, s pomocou to ide ovela lahsie a urcite aj rychlejsie. ak by nieco, pis, kedykolvek.. najlepsie na moj mail, hm:)? pekny vecer prajem