Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

ethel

Miška sa zastavila na slobodnej komunikácii,skús prelistovať históriu(tak dávnejšie)....aj ona sa snaží...

ethel

Betka,to si ešte nevidela ten môj:-D To nevidíš,že ťa vedome podpichujú?Ver mi,si krásne,štíhle dievčatko!!!!!

betka20

diki ethelka myslim si aj ja ale kedy.jeden chalan ma podporuje v mojom tvrdeni moj bratranec. dnes bolo tam asi 4 chalani a jedna baba a povedal mi ze mam zadok ako 4 sedacky v aute ale to my nevadi ved ma pravdu

betka20

ahojte babenky uz som tu strasne dlho nebola ako sa vam dari mate nieco nove...
ja nevraciam ale nie som von tie vychudnute anorekticky sa mi stale paci a chudnutie stale skusam stale chcem vahu ako predytym cize pod 55.Len je to troska horsie uz mi okolie nehovori ze som tucna ale ja presvedcam oklie ze som tucna.vcera som dostal az zachvat zurivosti preto lebo mi kamarat povedal ze nie som tucna. pred tyzdnom som sa zase hadala s kamaratom ze som tucnejsie ako jedna baba a povedal ze nesmiekm byt k sebe taka kkritticka-.... ale ked moja psychika chudatko hehe dufam ze s vami to je lepsie

Alternativa

Zuju,
vcera som musela od PC, tak pokracujem dnes, sorry. Vies, vsetci jeme, ved to je zivotne dolezite. Len treba mat aj jedlo - tak ako mnohe v zivote - pod prirodzenou, rozumnou kontrolou. Nie panickou, chorobnou. Pocujem Ta, co si hovoris...viem, ze to je vlastne diagnoza. Ale prave Ty si tu mnohym mladym zenam a dievcatam bola vzorom, ze to ide. Tak presvedc teraz samu seba, v tom Ti neviem pomoct. Velmi chcem, ale to musis zvladnut sama. A Ty to zvladnes, mnohi tu na www to vieme a drzime Ti palceky. Moja, stoji to za to :D. Pekny vikend