Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

evcca

ja viem, ze je to blbost, ale vzdy som bola v kolektive najtucnejsia a stale ma to drzi, ale tieto finticky mi obcas pomahaju, ako sa od toho odputat.
uz je to celkom fajn, mala som obdobie,ze som isla s mamou po ulici a pytala som sa jej, ci su ludia,ktorych stretavame chudsi alebo nie. ale lepsim sa a to ma tesi.

vrr

porovnavaj. alebo pocitaj kolko ich je blond a kolko z nich ma cervene vlasy. ved to je uplne jedno ci su chude abo tucne kasli na to.

vrr

cojaviem neporovnavam sa. nejak sa nad tym nezamyslam. akurat tak si vsimnem ci je daka baba moc chuda ak je chuda, abo tucna ak je tucna, abo krasna ak je krasna. to je tak vsetko ale nejak to neyvhladavam. tak ich porovnavam medzi sebou a seba vyskrtni:)

evcca

v ucebni bola sivo-zelenkava. ty sa nezvyknes porovnavat s ostatnymi babami- ci su chudsie, alebo nie. ja si vzdy pripadam najtucnejsie, hoci taka nie som. rada by som vedela ako sa z toho dostat. mate niekto radu?

forev.

baby, ja som nespravila skusku. som blba. ach jaj. teraz sa to vsetko ucit odznova. je mi nanic. chcelo by to utechu.

evcca

dnes som sa cely den v skole snazila porovnavat, nema to zmysel, lebo ja som schopna sa porovnavat aj s 200kilovym chlapom, alebo slonom v zoo a vsetci su od mna chudsi. asi som slepa a blba, ako hovori moja mama. vedome som si uz potom vsimala ine veci, ako farbu podlahy, stromy vonku, asi cvoknem.

vrr

no len pekne vypisuj:) to aj ja vzdy robim ked sa mi nechce ucit tak robim vsetko ine radsej-cize jem. tak radsej pis ako jedz. napis basen:D

evcca

jasne, ze v dobrom, ja som mala mat dnes skusku, ale je to odlozene na zajtra, bude to pisomka- nenavidim taketo dlhokanske pisomky, kde treba vsetko vypisovat. mam chut z toho zrat, tak tu sedim a pisem vam.