Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

zuju

caute vsetky spolutrpitelky z ppp, len Vam chcem napisat ze idem v piatok poobede vyoperovt lipom zo sedaceho svalu, tak na mna myslite

dagi

Ahoj dievcata nemam sa komu vyrozpravat tak pisem sem, je to hrozne, ale ja uz nemozem zniest svoju matku, stale po mne len krici, nic sa jej nepaci, nedokazem s nou uz komuniikovat, ked rano upratujem, krici a nadava mi neprimeranym sposobom, mam pocit, ze mi mnohokrat robi naschval zle, ked jem, rozprava, ze som chuda, a tak a to trva uz asi sedem rokov, neznasam rana a milujem vecere, ked som sama, nechape, ze i vdaka nej chudnem, vcera som prisla plna energie zo skoly, no isla som spat uplne nervozna, uz nevladzem aj vam stale rodicia nieco vycitaju a staraju sa do vasho zivota, ja nemam problem, len keby ma nechala na pokoji, i ked je pravda, ze som vychudnuta, no nevyriesila to za sedem rokov a zbytocne marni aj tie dalsie, aj tak vsetko zavisi len od mojej vole, od mojho chcenia zmenit sa!

tish

co sa tyka vazenia, sisi ma obcas necha povazit sa ale stale mi vravi, ze vahu budeme riesit az ked budem na tom psychicky lepsie. a davam jej za pravdu.

evcca

mishka, ja mam pocit, ze sa zaoberas vecami, ktore neovplyvnis a zbytocne na to plytvas svoju energiu. to vazenie je otazka par sekund, co je to oproti dnom pohodoveho zivota? co ty na to?

mis.

Dievčatá, všetky, čo chodíte ku psychiatrovi/ psychiatričke, tak vás vážia? Nejako sa s tým neviem zmieriť a desí ma to:(