Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

jaja

ahojte holky:)
veru zacina nam novy tyzden a snad nam s novymi dnami pribudnu nove radosti a sily do kazdeho dna:)
evcca ty co tak skoro hore,hm?ja sa tiez zacinam ucit na ciastkove pisomky,lebo chcem mat dobre vysledky uz pocas semestra,takze v tom uceni ta nenecham samu:)
co sa tyka toho co pisal efef,bol nahnevany to bolo zjavne a tiez,ze nemal ani paru o tom co pise...mozno neskor si uvedomi,ze ak chcel povzbudit,mal to robit inym sposobom,nie tak rypavo...
boli ma hrdlo a celkovo sa necitim dobre,snad ma to coskoro prejde,nepoznate nejaky ucinny ludovy recept na tieto bolesti?ak ano,napiste dakujem:)
pekny dnik vam a posielam usmev:)

vilaamalka

jee... evcca .. ty uz si hore? .. a ja este len idem spat :) ... tak vela aktivnych mozgovych buniek ti prajem :) .. tie moje uz spia :) .. a pekny den.

evcca

caute baby, uz som hore a idem sprtat na skusku do letneho semestra z vysetrovaciek vo fyzioterapii. vela sil do noveho tyzdna boja proti nasej ppp.

vilaamalka

efef
v tom svojom prispevku si okrem otrasneho prejavu (chyby, stylizacia...no comment... niektore vety som si musela aj trikrat precitat, aby som vobec pochopila, co si tym chcel povedat), napisal aj kopec hluposti... odkial beries napr. taku hlupost, ze baby si tu davaju rady, ako s tym pokracovat????????? vsimol si si do akej temy pises????? (dala som dost otaznikov? vidis dobre, ze je to otazka?) .. tema sa vola BOJ VYHRAS ... a keby si sa trosku, len trosku snazil pochopit o com to je ... tak si aspon pozries nejake prispevky a videl by si, ze navody, ako s tym pokracovat, sa sice obcas najdu, no su na tychto strankach neziadane!... dalsia tvoja hlupost, ktoru si vypustil.. ze tu si vraj davame len nadej a pochopenie ... a ziadne riesenie?.. to si videl niekde, ze na otazku, ked niektora pise "mam problem, co mam robit?" .. ze jej odpovedaju.. "jasne, chapem ta...uplne ti rozumiem..tiez mam taky problem..sak ty sa urcite vyliecis..." ?? .. skoro v kazdej rade, je "najdi odbornu pomoc, psychologa..atd.. a to hned!" ... a tie tvoje otazky...to akoze sa snazis pomoct?...tvoja reakcia na utocnu otazku, ktoru si dal evcci ... ze "bol som len zvedavy" .. ked som zvedava, tak sa snad opytam: "chodis aj k psychologovi?" .. a nie.. ako ty "No ale potom nechápem prečo to neriešiš s odborníkom pomáhaš tam iným a sebe si pomôcť nenechaš??" alebo "ked budeš tehotna budeš praktizovat ppp??"
.. fakt uzasny prejav "zvedavosti" .. skor by som povedala, ze "rypavosti" a bezohladnosti... inac ta tvoja otazka ani nema zmysel.. to akoby som sa ja teba opytala... "a budes praktizovat impotenciu?" .. nepride ti ta otazka trosku blba?? .. lebo PPP, ak si nevedel, znamena porucha prijmu potravy... ako sa da praktizovat porucha??

zuju

caute caute, este stale po operacii nemozem sediet, tak som tu len na skok a moc sa neozyvam myslim ale na vas, a drzim prsty.

tish

dakujem vam mojenka, je mi smutno strasne z toho. ako stniatko toho tiez vels prezil, doniesli sme ho vyhladovabnho a vobec nechodil, len zadne labky za sebou tahal ale vypilala som ho, lebo nasim ho bolo luto. a je mi smutno najviac, ze som pri nom ani nebola :(

gabi som rada ze je v poriadku. psici su uzasne stvorenia. nikynko stale prisiel a strkal nufacikom nech ho hladkam, zvlast ked mi bolo smutno.

gabina

tisch, veľmi, veľmi mi to je ľúto...
Nám minulý víkend auto zrazilo psíka, má ešte len tri mesiace ale, našťastie, bez väčšej ujmy. No môžem povedať, že mi bolo všelijako pri predstave, že by sme oň prišli...
Tisch, vážne ma to mrzí...

gabina

efef, kristepane, daj si pozor na pravopis a stačí jeden otáznik, keď sa chceš dačo opýtať. jasné, nemusíš prežiť PPP, aby si smel byť nápomocný a aby si mal dôvod pomáhať. Tvoje otázky sú však veľmi útočné, nemá to nič s pochopením, je z nich jasné, že si príliš tvrdo stojíš za svojou pravdou a dievčat sa pýtaš len tak naoko, bez náznaku pochopenia. Načo je to potom dobré? Takúto debatu nepotrebuješ ani Ty, ani ony...
Ak sa skutočne o ich problémy zaujímaš, skús viac počúvať, čo Ti o sebe vravia. Ak máš konkrétne otázky, sústreď sa aj na odpoveď, nie len na to, akú perlu si zo seba vystrelil...
naozaj to nestojí veľa úsilia...
Ak si mal skúsenosť s PPP, ak nimi trpela Tvoja frajerka, sestra, mama alebo ktokoľvek, žiadna z týchto dievčat za to nie je zodpovedná. Tak sa tak ku nim prosím aj správaj...

evcca

nechapem tvoju prirovnavku, ze davame navod babam, ako ppp dostat. ked sa lepsie pozries, tieto baby, co to myslia vazne, tieto prispevky ignoruju alebo kritizuju. ver mi, nikomu neprajem tuto chorobu. tehotna? bojujem preto, aby som raz mohla byt.
ty mas kolko rokov? preco si tu? chces niekomu pomoct?