Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

alpa

Tazko, mna nechapu ani ti najblizsi a cudzim sa zdoverovat nechcem, dokonca ani kamaratkam. Takto anonimne to je lahsie, dlho som tu nebola. Dufam ze tu najdes porozumenie :-)

alpa

Evka, to mas v pohode vahu, viac kil ani nepotrebujes k prezitiu:-) Som na tom podobne 176 a 57, je to na hranici, ale ked uz mam o par kil viac, nuti ma to spat k chorobe a necitim sa ani fyzicky dobre. Podla mna tie B-cka kludne odmietni a povedz mu ze mas plnohodnotnu stravu, aj ked pravda ze aj moja lekarka si myslela ze sa ju snazim oklamat a ze mam skreslene vnimanie..

evcca

necakala som to od neho, chodim tam na pravidelne kontroly, lebo som mala nizke zelezo, teraz je cely krvny obraz ok a toto? bol ako vymeneny. neviem, ci sa mu ulezalo v hlave, ze som ppp a ta urcite klame, lebo to je vseobecny nazor doktorov, zaskatulkovat a hotovo. serie ma to. mam 164cm a 50kg, som okey, podla mna, B12 sa davaju pri podvyzive a zlom krvnom obraze. neviem, ale zase mi vychadza len to, ze vadna budem asi ja.

alpa

Ahoj.. Ani ja nie som vychudnuta, mam vysnivanu vahu a som spokojna, neskutocne ma vsak irituju tie ustipacne poznamky od ludi ci aj jem nieco ine okrem jablk, ci som o.k. ked som taka chuda alebo podobne kraviny. Ja s tymi ludmi nezijem tak houby mozu vediet o tom ako sa ja stravujem. Keby som bola pri tele, nikdy by som sa z bulimie nedostala, kazdy sa asi lieci inym sposobom.

evcca

nie som vychudnuta, videl ma uz aj horsiu a vtedy nic. som z toho v strese ako uz davno nie. ked som prisla k sebe do pracovne, tak som sa takmer rozrevala. stale prezeral papiere, pytal sa na jedenie, vaazil ma, bol iny ako byva, akoby mi neveril, ale ja neklamem, konecne sa drzim a som stastna, preco to mam teraz kazit?