Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

vilaamalka

mne pomaha tiez, ked si vopred naplanujem, co kedy budem jest .. a nakupujem vzdy len malo a casto ... ziadne rodinne balenia a podobne.. a takisto ked jem kopec zeleniny, potom mi je luto, pustit vsetky tie vitaminy do zachoda..

monica

:( Ako zastavit chut do jedla? prejedanie? :( :( Ach mna to uz nebavi..Uz nevladzem..Uz nechem vidiet misu zachoda...:(

jaja

dakujem evcca,veru snazim sa z toho dostat,lebo chripka-nic prijemne,boli ma cele telo...ale to prejde:)
zuzana82..tiez mam rada skolu,aj ked pre niekoho to moze zniet divne:)))necinnost ma ubija...ale treba vediet aj spravne relaxovat,to je jasnee:)a s tym pocasim mas uplnu pravdu-tiez sa strasne moc tesim na krasne pocasie a prechadzky vonku na slniecku:)

evcca

jaja, mne vzdy pomahaju litre horuceho caju, cukriky na cmulanie a teplo skludom. aj ja som dnes nijaka, v robote nic moc, mam chut jest a aj nemam. co uz, mozno je to tym rannym pocasim.

vrr

ja som dnes mala taky hrozny sen ze mama mi na vsetko prisla. ze ma nacapala zvracat a ze to bol hrozny pruser a ze bola nestastna a tak. otras. to nechcem aby sa stalo.

zuzan82

ahojte dievcence,
drzim vsetkym palce,kt. sa ucia na ich skusky a povinnosti.ja som rada chodila do skoly a ucila sa,vtedy som ani o ppp nesnivala.:-)
dnes zacala u mna mensia zmena,tak dufam,ze mi to pomoze a nebudem uz moct praktizovat vracanie,aj ked prilezitost sa vzdy najde...uz aby bolo krasne teplo,vtedy budem vonku a nabalim si iba knihy a slovnik a vodu.
drzim vam palce a uspesny tyzden