Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

efef

evcca
Bol som len zvedaví zdá sa aj tebe že som nejaký premúdreli ??ja sa len opitam ked budeš tehotna budeš praktizovat ppp??

efef

Vilaamalka
No neviem či by som bol premúdreli ale ten kto vám chce pomôcť tak vás musí najskôr pochopiť ??????? alebo nie a nájsť príčinu preč a kde je problém mne sa zdá že len a len kopu z vás tu čerpá a hľadá nadej a pochopenie ??? ale to je ako keby drogovo závislému dávaš len nadej a neliečiš ho ???? čo som si všimol každá z vás mala alebo ma problemi v rodine rozvrátené rodiny , nepochopenie a nemal iste s kým sa podeliť o problémoch a riešiť ich. Tu by ste si mali len dávať rady ako stým prestať a rady čo pomáha ale nie len brat návod ako stým pokračovať veď aký vzor dávaš tu nejakej 13 ročnej babene to že mama to v hlave už 6 rokov a nedá sa stým nič robiť to je motivácie pre 13 babenu čooooooo?????? Čo keby si im tu stále len otĺkala o hlavu negatívum dôsledky toho čo sa stane z teba ?? po takom dlhom čase ???

evcca

a kde si zobral, ze nechodim a neriesim to s odbornikom, uz par rokov mam super psychologa. mam 28. co este chces vediet?

vilaamalka

vies co, efef ... uz mi so svojimi premudrelymi poznamkami ides na nervy... co ty vies co ona vsetko robi preto, aby sa z toho dostala?? ... pomaha ti to dvihat si svoje sebavedomie, ked tak rypes do druhych? ... najdi si inu stranku, kde sa budes realizovat, lebo zda sa mi, ze tuna velmi nepomahas.. skor naopak.

efef

Evcca
No ale potom nechápem prečo to neriešiš s odborníkom pomáhaš tam iným a sebe si pomôcť nenechaš??
Koľko máš rokov ?

[zruseny5]

_PPP_TEST_:

www.pppinfo.cz

MoJe Výsledky testu =>>
1. negativní vztah k sobě, k jídlu |||||||||||||||||| 53%
2. mentální anorexie |||||||||||||||||| 50%
3. bulimie ||| 0%
4. záchvatovité přejídání ||| 0%
5. deprese ||| 0%
6. perfekcionismus |||||||||||||||||| 50%
7. nedostatek informací ||| 0%

evcca

efef, nie som zruda a ver mi, svoj osobny problem do prace netaham ale aj vdaka nemu chapem niektore veci inak aj v praci. cudujes sa? je to zavislost ako alkoholizmus a ine. vies, kolko ludi mas s takymito problemami vo svojom okoli? preco ta to trapi alebo zaujima kde pracujem? chces prist?

jaja

hej,pracuje tam no a???to,ze ma sama problem a riesi ho,priznala si,ze ho ma,je to chvalyhodne a dari sa jej vo svojej ceste za zdravim co ma tesi;)a to nema nic spolocne s tym kde robi...co tym akoze chces povedat?