Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

kyblik

forev prepac vecer som zalahla tak uz som potom nereagovala kludne napis maila ak je to este aktualne:)
btw, ako s ucenim? ;)

III111 sama vidis ze si v bezvychodiskovej situacii a sa len trapis...su 3 riesenia:) 1. bud sa budes snazit to riesit sama a bude to rovnake aj nadalej 2. alebo to niekomu povies a poziadas o pomoc a je velka pravdepodobnost ze sa ti podari vyjst z bludneho kruhu...3. alebo uz je len posledna moznost ale o nej neviem :)))

lll111

ach nie nikomu to ani nepoviem!!preto som tu!!ale ked ja jedlo nevyvraciam len ja sa neviem stravovat,ja som najedena vtedy ked zjem kila jedla a mam plny zaludok a nafuknute brucho!!v decembri som schudla 5 kil ale teraz som ich napet nabrala

forev.

ale to je ppp..nejake to hranicne. skusala si psychologa, alebo..povedala si uz o tom niekomu? najlepsej priatelke, mame..

lll111

jooj ale keby si vedela kazdy den myslim na jedlo ale ja nejem ja zerem a kazde dve hodiny a potom mi je tak zle ze ma vsetko boli idem sa vivracat ale nemozem,a tak nejem cely tyzden, vzdy som na vahe a pri zrkadle neviem sa ovladat, necem uz tak zit

forev.

hej, no. som vysoka, ale v poslednom case mam okolo seba okruh kamaratok vyssich ako ja:)
uz som sa z nej dostala tak, ze nenecham jedlu diktovat mi zivot. ze v tomto uz som vcelku ok. ale niekedy ma dostanu tie veci, ktore boli za tym, alebo okolo toho. akoze depky..a tak. tieto veci. nie som este uplne vyrovnany clovek:) ale pracujem na tom. intensively. ty mas A alebo B?

forev.

ja som mala anorexiu. teraz mam 178/59kg. a to som teraz dve pribrala :)
postavou vyzeram normalne, ale "neco tomu chybi". a ja neviem. nevieeeeeeeeeeem.
keby som schudla na zadku a celych nohach a bruchu a pribrala do tvare a ruk, tak je to pohoda:)